wedstrijdverslag 10-3 dames 2

Wedstrijdverslag 10-3

Afgelopen zaterdag was t zover, de wedstrijd tegen Ledub stond op t programma. Op de dag van de wedstrijd werden er nog verschillende appjes gestuurd in onze groepsapp, waaronder:

“We gaan echt knallen girls. Volle bak vandaag. Oh en al zouden we in een klein dipje komen, meteen bij elkaar!! Een team een taak, geen sippe gezichtjes vandaag. Only fire ”

Kortom het zou een veel belovende wedstrijd gaan worden waar iedereen lang naar uit heeft gekeken, aangezien we een 3-1 verlies van de vorige keer moesten gaan rechtzetten.

Eenmaal begonnen aan de wedstrijd liep het eigenlijk super goed. We schreeuwen de longen uit ons lijf, volleybalden fanatiek en werden aangemoedigd door ons wel vertrouwde publiek.

In het begin bleef het maar gelijk opgaan, goede aanvallen van ons maar ook van de tegenpartij hier en daar werden wat ballen opgedoken. Aan het einde van de set liepen we wat uit wat resulteerde in uitslag van 25-21 voor ons.

Vol enthousiasme begonnen we de 2de set, aangezien we het nu al beter deden dan de vorige wedstrijd. Al snel liepen we 6 à 7 punten uit, door een aantal mooie 3 meter aanvallen van Nina en een goede service van Sophie. Ledub werd onderdruk gezet waardoor deze set gewonnen werd met 25-15. “Zo al 2 sets in de pocket” zeiden we.

In de derde set liep het allemaal wat minder. Ledub had een sterke service waardoor verschillende ballen weg ketste, ook werden ze aanvallend sterker. We wisten hier geen raad mee. Kwamen verschillende keren bij elkaar om te proberen ons te herpakken maar dit mocht niet baten. Rob vroeg nog time-outs aan maar ook na de time-out ging het gelijk weer fout. Deze set werd verloren met 13-25

Ook de volgende set kwamen we niet goed terug in ons spel. We baalden natuurlijk allemaal dat we de derde set verloren hadden. Deze moesten we willen anders kwam er een vijfde set. De druk werd (te) hoog, hierdoor maakte we rare fouten en was het “geschreeuw” zoals in de eerste 2 sets verdwenen. Helaas verloren we deze set ook met 16-25.

De laatste set, ALLES OF NIETS. We namen even onze rust en werd weer een beetje geouwehoerd langs de kant, waarna we serieus en vol goede moed begonnen aan de laatste set. Al snel kwam Ledub op een voorsprong. Verschillende keren werden we afgeblokt waardoor de angst er weer wat in glipte. We verdedigden goed en hadden zelf weer een goede service. Helaas mocht het niet baten en verloren we ook deze set met 10-15.

Helaas een verloren wedstrijd, wat we graag anders hadden gezien. Ondanks een verlies was het verschil wel kleiner dan de vorige keer J.

Na de wedstrijd hebben we nog wat gedronken waarna iedereen zich ging klaarmaken, aangezien we die dezelfde avond met het hele team opstap gingen. Maar niet getreurd, er is natuurlijk altijd een reden om te drinken. Of je viert je overwinning, of je drinkt je verdriet weg. Bij ons was het een combinatie van beide 😉

Ondanks het verlies was de avond niet minder gezellig!!

Aankomende zaterdag kunnen jullie ons om 19.15 bewonderen in Panningen. Hier staat een wedstrijd tegen Olympia (de koploper) op het programma. Tot dan!