Wedstrijdverslag 14-1 Dames 4

Zaterdag 14 januari ontvingen wij koploper Tupos D3 voor de returnwedstrijd.
In de eerste set ging op 3-5 fout waar we in de uitwedstrijd ook veel last van hadden. Een lange servicebeurt die wie niet konden onderbreken zorgden voor een dramatische 6-25 op het scorebord. Dit was niet hoe we deze wedstrijd verder wilden voortzetten.
Met frisse moed begonnen we aan de tweede set. We konden meer partij bieden en het bleef tot 17-18 spannend. Helaas werd ook deze set verloren met 20-25.
We speelden in de derde en vierde set gelukkig ook beter, maar het krachtsverschil in aanval, verdediging en snelheid liet zien waarom Tupos terecht bovenaan in de poule staan. De setstanden waren 17-25 en 18-25.
Toch hebben wij weer positieve dingen gezien
– Drie keer een voorsprong op het scorebord (ja die houden wij bij in zo ’n wedstrijd)
– enthousiasme en plezier (onze grote kracht)
– betere passes in de 2e,3e en 4e set (we trainen niet voor niks)