Wedstrijdverslag 4-2 MA1

Wij, MA1, moesten op 4 februari een wedstrijd spelen tegen S ’62. De aller eerste wedstrijd van deze helft was ook tegen hun dus we wisten wat we konden verwachten. Met een goede service reeks en een kopbal begonnen we de eerste set met 7-0. We konden goed doorslaan en we eindige de set in 25-9. We zaten helemaal in de flow en begonnen deze set ook met een voorsprong die we vast konden houden door goede service’s en harde ballen met goede communicatie en door veel persoonlijke fouten van de tegenstander kwamen we tot een stand van 22-7 daar ging het heel even fout maar we wonnen de set uiteindelijk toch nog met 25-11. De derde set begonnen we wat stroefjes en we gingen gelijk op tot 17-16 we wilden de set gewoon pakken en we gingen er vol voor. Deze set wonnen we met 25-17. We hadden de wedstrijd al gewonnen maar we waren vastbesloten om de hele 5 punten in Weert te houden. De 4e en tevens laatste set was een herhaling van de 3e. We gingen gelijk op en hebben er alles aan gedaan om te winnen. Na een paar persoonlijke fouten hebben we de set gewonnen met 25-17. Na afloop van de wedstrijd werd er gezongen voor Fleur vd Linden. Die 17 jaar was geworden. Na een stuk vlaai te hebben gegeten nog even Heren 1 aangemoedigd. Onze volgende wedstrijd is 11 februari tegen Meterik