Wedstrijdverslag 4 november MA1

Wegens blessures en afwezigen waren we maar met 6 van ons team en namen we Elisa, MB1, mee naar onze wedstrijd tegen Fit & Fysio/VC Limac MA1. Omdat we afgelopen twee wedstijden tegen dit team hadden gespeeld, maar helaas met 4-0 verloren, gingen we er deze keer voor om op zijn minst 1 setje te pakken.
We begonnen dus erg enthousiast aan onze wedstrijd, maar de eerste set verliep niet erg soepel. We kregen goede serves tegen en de pass lukte niet, waardoor we niet tot de aanval kwamen. We verloren de set met 25-13. We besloten om deze set snel te vergeten en begonnen sterk aan onze tweede set. Door mooie aanvallen en goede serves kwamen we op voorsprong en wonnen we de set met 24-26. Ons eerste punt van dit seizoen is binnen en wat waren we blij! Vol goede moed begonnen we aan de derde set en deden er alles aan om nog een set te winnen. De tegenstander had echter goede aanval en tactische ballen. Helaas verloren we de set met 25-19. De laatste set was iedereen een beetje uitgeput en gaven we dus niet alles meer. Er waren nog wat mooie aanvallen, maar we verloren de set met 25-9.
De wedstrijd eindigde met 3-1 voor VC Limac en we namen dus 1 punt mee naar huis en hier waren we erg blij mee! Komende zaterdag spelen we tegen VC Polaris MA1 en hier hopen we ook nog wat puntjes te halen.