Wedstrijdverslag 7 oktober VC Velden D4– PrismaWorx VC Weert D4

Wedstrijdverslag 7 oktober VC Velden D4– VC Weert D4

Vandaag alweer onze 3e wedstrijd en wel in Velden. Op 1 na (die moest baby’s halen) waren we compleet en vertrokken we naar Velden. Velden stond net als ons op 8 punten uit 2 wedstrijden en we hadden het idee dat het wel eens een leuke wedstrijd kon gaan worden. Gelukkig hadden we een coach bereid gevonden om helemaal met ons mee naar Velden te gaan. Tjebbe nogmaals bedankt hiervoor. Ook hadden we weer een assistent coach of moet ik zeggen mascotte mee en wel Martijn J. Na de “tos”, waar ook wij gedacht hadden aan een presentje voor de scheids, konden we beginnen met de wedstrijd. We begonnen al meteen goed en hebben vanaf het begin druk gezet. Alles lukte bij ons en dat is dan ook wel aan de setstand te zien…..13-25! 1e set in the pocket. Op naar de tweede set. We begonnen een beetje nonchalant en daardoor keken we al snel tegen een achterstand aan, maar met een beetje service druk kom je een heel eind en haalden wij ook de tweede set binnen…20-25! De 3e en 4e set waren eigenlijk een herhaling van set 2, maar door een ijzersterke wil, goede service, pass, set-up, aanval en hulp van de scheidsrechter (lang leve het cadeautje) hebben we ook deze sets binnen gehaald met 22-25 en 21-25. Een mooie 0-4 overwinning en voorlopig koploper in de poule J. Aanstaande zaterdag spelen we om 17.00 uur thuis tegen Revoc dames 2.