Wedstrijdverslag D1

Vandaag (2 november 2019) hebben we een wedstrijd tegen Tupos D1 gespeeld in het thuishonk, Aan de Bron.

We begonnen de eerste set meteen met goede moed en veel energie. Dit was ook direct te merken. Door de goede verdediging en aanval. Kregen we meteen al een goede voorsprong van 9 – 4. Toch lieten we hierna onze kop hangen en ontstond er een achterstandje van 12 – 11. Het duurde even voordat we onze draai weer te pakken hadden, maar daarna zag je de energie van het begin van de set weer volop terug, dit kwam mede door Claudia haar knal service. We wonnen deze set met 25- 18.

Op naar de 2e set!
We begonnen met een achterstandje van 5 – 0. We kwamen even terug maar daarna lieten we onze koppen weer hangen. Kom op nu wij weer!!!! En ja hoor we kwamen terug. Het ging nek aan nek en dit bleef zo tot aan het einde van de set. Toch wisten we de set te pakken met 25 – 23 . Yess eerste 2 punten binnen!! Nu de rest noggg

En nu naar de 3e set. We begonnen de set met een goede voorsprong door een goede aanval vanuit onze kant en de super serves reeks van Veda! Ook in de verdediging ging het super. We stonden voor met 12 – 1!?! Helaas gaven we de tegenstander de kans om terug te komen… en toen was de stand al gauw 12 – 11. Maar gelukkig pakte we hierna de draad weer op en gingen we weer met goede moed door. De tegenstander kreeg het niet meer voor elkaar om punten te maken. En we wonnen de set met 25 – 12!

En dan de 4e set. We hadden natuurlijk al gewonnen, maar wij willen die 5 punten!!!! Dus hop door! In het begin van deze set had de tegenstander een forse voorsprong. Het leek alsof we er even niet meer helemaal bij waren. Gelukkig konden we de knop omzetten en kwamen we goed terug! Punt voor punt kwamen we steeds dichterbij. Dit hielden we vast en ja hoor we stonden weer voor! En hoppaa deze set is ook binnen met 25 – 20 .

We hebben de wedstrijd gewonnen met 4 – 0 . En ja hoorrr 5 puntjes zijn binnennn!!!!