Wedstrijdverslag D1

Gister 16 november 2019 stond er weer een wedstrijd thuis op de planning tegen VC Olympia. De nummer 3 tegen de nummer 11!
Vol goede moed zijn we de wedstrijd gestart. Met het doel zoveel mogelijk punten in weert te houden.
De eerste set verliep goed. We begonnen met een beetje gezonde spanning maar al snel speelden we ons eigen spel.
Tijdens de eerste set kreeg claudia een bal recht tegen haar gezicht aan. Hier had ze lichtelijk last van en was een beetje dizzy. Gelukkig een snel herstel en heeft ze de set goed door kunnen spelen .
Doordat we goed ons eigen ding hebben kunnen doen hebben we de set kunnen winnen met 25-16.
Op naar de 2e set.
Vol goede moed zijn we begonnen met deze set. Flink spel aan onze eigen zijde en we maakte een mooie voorsprong!
Weer kreeg claudia een bal tegen haar gezicht (wellicht was het doel van de tegenstander om claudia uit te schakelen)
Dit is gelukkig niet gelukt!!
Helaas door het enthousiasme van Sophie sprong ze vol op de tel tafel en is ze helaas uitgeschakeld voor de rest van de wedstrijd. Met een grote beurse plek als gevolg.
Natuurlijk moesten we deze set ook in onze zak steken en hebben wij een mooie eindstand kunnen bereiken van 25-15.
2 sets in de pocket nog 2 te gaan!!
Helaas is de concentratie in de derde set een beetje terug gelopen en konden wij ons niet herpakken.
We waren maar wat ‘campingvolleybal’ aan het vertonen en er kwam niet uit wat er uit moest komen.
Na een flinke strijd en echt het laatste uit onze dikke teen te hebben gehaald hebben we helaas deze set af moeten geven met 20-25.
Nu op naar de 4e set.
En tevens ook de laatste!! We gaan toch niet 5 sets spelen vandaag of wel dan meiden??
Nee zeker niet!!
De concentratie was weer ver te zoeken. Door ons doorzettingsvermogen hebben wij deze set in weert kunnen houden!
Super blij! Deze set hebben we afgesloten met 25-19!
Nu gaan we ons voorbereiden op de volgende wedstrijd tegen fyrfad aanstaande Zaterdag in Maastricht!
Morgen avond spelen we een oefen wedstrijd om puntjes op de i te zetten zodat we volledig klaargestoomd zijn voor de komende wedstrijd(en)!!