Waar is dat feestje…????🎉
Hier is dat feestje… althans dat was t afgelopen vrijdag. Toen genoten wij met een aantal mensen van ons team van een fout feestje, georganiseerd door de activiteitencommissie in onze enige echte eigen kantine. De ranja vloeide rijkelijk…ranja ja, want we moesten de volgende dag nog spelen 😇😇
Zaterdag waren wij dus allemaal fris en fruitig en uit verschillende windstreken verzamelden wij ons in het pittoreske Reuver/Beesel voor een lekker wedstrijdje volleyballen. In eigen huis wonnen de dames van Revoc nipt met 2-3, dus hier moest voor ons wat te halen vallen.
Na een, voor sommigen, zeer korte warming-up, gingen we van start.
1e set gingen we gelijk op. Er werd eigenlijk best wel goed gevolleybald, tot we op enig moment lieten afweten. Snel een time-out, waarin zelfs Marco boos werd😡, huh…?
Dat hielp even, maar helaas sloeg de tegenstander de bal net iets te vaak in:25-19
Setje nr 2 werden de gevolgen van een avondje ranja drinken en vroeg in bed liggen steeds duidelijker. Sommige, niet nader te noemen personen, keken steeds moeilijker en koude zweetdruppeltjes parelden op de mooie blauwe vloer in de Schans. Er werd met een schuin oogje naar Marco gelonkt, waarbij dan een wisselverzoek werd gemaakt. Marco was echter, voorzien van deskundig advies, bikkelhard. Er werd niet gewisseld, want een beetje zweten is goed voor elk, ook voor hen met een ranjaverslaving. En dus ploegde menigeen voort in de tweede set. Echt onaardig ging ’t niet behalve dan de service, maar ’t was weer net niet genoeg; 25-18.
De derde set werd er wat vers bloed in ’t veld gebracht, maar ook die hadden nog wat last van een “fout feestje”. Fleur dook en ploeterde haar hele lijf blauw, maar dat mocht allemaal niet baten. Het werd weer 25-18.
Zullen we dan nog één puntje meenemen naar Weert?? De wil was er en even leek het ook nog te gaan lukken, maar in de staart van de vierde set schakelde de Revocse dames een tandje bij en hadden wij ’t nakijken:25-20.
Geen punten mee naar Weert voor ons, maar toch nog een beetje Weertse glorie in de hal, want Marien en Jan Voets ( bekend van H1), wonnen met Revoc hun eerste wedstrijd🎉.
Teleurgesteld dropen we af naar Weert (en Flore naar Utrecht😱), waar alweer een volgende feestje wachtte. Maar onderweg werden de gevolgen van de avond ervoor pas echt goed duidelijk. Er werd een collectief ‘ik-stort-in’ gevoel ervaren met als gevolg dat iedereen gisteravond met een lekker glaasje wijn, in de pyjama, naar Wie is de Mol zat te kijken🤣🤣.
Volgende week zaterdag geen wedstrijd🙏.
Maar maandag 17 feb, op onze trainingsavond, spelen we wedstrijd tegen Holyoke. In eigen hal, dus verveel je je normaal op maandagavond, dan weet je waar je 17e moet wezen….20u in AdB.
Groeten van dames 2
Ps: Isa, bedankt weer voor ’t meegaan en de versterking op de midden👏👏