Wedstrijdverslag D4

De tweede helft van het seizoen begon op zaterdag 11 januari voor Dames 4 met een thuiswedstrijd tegen Stravoc D5. Door de nieuwe indelingen spelen we nu in een poule met 6 teams waar we een hele competitie tegen spelen. Een blessure zorgde ervoor dat Sandra in actie kwam als coach en begonnen we de wedstrijd met 8 wedstrijd fitte vrouwen.
We hadden er allemaal weer zin in en gingen voortvarend van start. Met veel enthousiasme en plezier zorgden we in elke set voor een voorsprong en die gaven we niet meer uit handen.
Daniëlle B en Daniëlle vL lieten zien dat ze als diagonaal ook prima uit de voeten kunnen op de buitenpositie en als set-upper. Door onze flexibiliteit konden we in deze wedstrijd iedereen evenveel laten spelen, wat altijd goed is voor het teamgevoel. Zo krijgt iedereen even de kans om energie te tanken en voor de aanmoedigingen vanaf de bank te zorgen. De nodige hatsieflatsie, acie, 1,2,3,4 punten en 1,1,1 werden ingezet. Ook werd onze foto verzameling uitgebreid, zodat we in de verre toekomst altijd bewijs hebben van onze sportieve prestaties.
Andrea smashte een 3e bal uit stand vanaf de 7 meter in het achterveld van de tegenstander, die zagen ze niet aankomen. Ja Martha die trainingen van jou betalen zich uit.
Kristel B en Nicole bleven het gat op positie 1 bombarderen met aanvallen die door de goede set-ups van Rita daar netjes naar toe geslagen konden worden.
Ashley zorgde met een servicereeks van 12 punten net niet voor een nieuw record binnen het team maar wel voor een flinke voorsprong in set 3.
Kristel T was door de lange wedstrijd van Dames 5 voor ons gelukkig gewoon op tijd en kon daardoor de buitenaanval heerlijk over het blok in het veld van de tegenstander slaan.
Dit alles resulteerde in 25-17, 25-11, 25-6 en 25-11. Al met al een lekker wedstrijd om het nieuwe jaar mee te beginnen.
Komende zaterdag is weer een derby maar spelen we in Nederweert tegen Fortutas D2.