Op zaterdag 8 februari kwamen de buren uit Nederweert: Fortutas D2 op bezoek.

Helaas had bij ons het “blessuremonster” weer toegeslagen. Andrea zat met een dikke knie thuis na een botsing met de vloer vorige wedstrijd. Bij Rita was het carpaal tunnel syndroom verholpen en zij moest rust houden. Sandra kampte nog steeds met een handblessure en pakte haar rol als coach weer op. Ashley had allang andere activiteiten gepland op deze dag, maar Dagmar en Nathalie kwamen ons helpen. Waarvoor dank!
Linda was er gelukkig ook weer bij, zij verdedigde goed ondanks hier en daar nog wat lijfelijke ongemakken. Kristel T wist goed in het middengat te slaan en de serve van Danielle B was afwisselend. Aan het einde van de set haperde het wat en brachten we de gemiddelde leeftijd van het spelende team flink naar beneden door het inbrengen van Dagmar en Nathalie, maar helaas verloren we toch met 20-25. De tweede en derde set leek het of we als makke schapen naar de slachtbank gingen. Daniëlle vL liep zich te pletter omdat we de servicepass niet goed genoeg verwerkten. Ze lostte het goed op door de 3 meter aanval in te zetten. Dagmar sloeg die ballen met kracht naar de overkant. Maar door te veel eigen fouten keken we meteen tegen een flinke achterstand aan en ondanks dat we bleven vechten en Kristel B het gat op 1 vond, werd het 14-25 en 15-25. Dit was niet wat we in gedachten hadden en het publiek bleef ons gelukkig steunen in de vierde set. Die begonnen we goed en Nathalie liet zien hoe verraderlijk haar vallende services zijn. De middenaanvallen van Nicole scoorden ook en we bleven aan de goede kant van de score. Het werd nog even spannend aan het eind, maar met 25-23 hielden we een verdiend punt in Weert.
Op 7 maart gaan we naar Ell voor de wedstrijd tegen Bach D4. Hopelijk zijn alle blessures dan weer hersteld en heeft Martha dus nog even de tijd om ons tijdens de trainingen weer wat bij te leren.