Wedstrijdverslag D4

Zaterdag 12 oktober reden we naar Roggel om tegen Accretos D5 te spelen. Natuurlijk bedankten we teller en scheidsrechter alvast voor hun inzet en na een goede warming-up kabbelde de set naar 7-8. Daarna liepen we uit door goede aanvallen van Kristel T, Daniëlle B was helemaal uitgerust na 2 weken vakantie en zij ging meteen goed in de verdediging aan de slag. Met 18-25 was er een punt binnen. In de tweede set ging de stand van 3-7 naar 3-19 en dat kwam door servicekanon Daniëlle v L. De” Hatsieflatsie’s” vlogen de tegenstander om de oren. Als er al een pass hoog terug kwam lette Nicole goed op aan het net en kon er weer een punt bijgeschreven worden. Punt twee was “in de pocket” met een setstand van 9-25. De derde set begonnen we goed, Sandra varieerde de set-ups goed en met een stand van 4-7 liep het lekker. Toch kwam Accretos goed terug (12-12, 21-21). Toen kwam onze “interim coach” Kim goed van pas, die ons in de time-out op de gaten attendeerde en een pep-talk gaf. Ashley was niet van plan om nog een bal op de grond te laten vallen, al moest ze er voor op de knieën en zo kon er voor aan het net weer een punt worden gescoord. Zo kwam 21-25 tot stand. We wilden toch echt 5 punten mee naar Weert nemen en Rita zorgde ervoor dat de set-ups netjes bij iedereen afgeleverd werden (4-13) in de vierde set. Andrea demonstreerde dat er zoiets bestaat als “twee handig” zijn, want zelfs met links werden de punten gescoord. Het werd 16-25, we stelden Kristel B via de app op de hoogte dat we de volle punten meenamen. Dus reden voor een “feestplaatje” met dank aan Linda. Het was met recht een echte teamprestatie. En daar hoort ook onze trainster Martha bij. Wij hebben namelijk haar tips van afgelopen maandag meteen toe kunnen passen. We kropen uit onze “comfortzone” en de leus: “1,2,3…dacht het nie” heeft zeker voor punten gezorgd. Volgende week spelen we in Reuver.