Wedstrijdverslag Dames 2 -24 maart

Wedstrijdverslag dames 2 24 maart

Na onze mooie overwinning tegen Olympia gingen we met volle moed de wedstrijd tegen Stravoc DS 3 in. Ondanks dat zij een op de 9e plek stonden was onze bedoeling om de wedstrijd met veel enthousiasme in te gaan en een lekkere wedstrijd te spelen. We hebben vorig seizoenshelft al eerder een wedstrijd tegen Stravoc gespeeld en deze hadden we gewonnen met 3-1, dus deze keer was het de bedoeling om de 4-0 winst te pakken!

De eerste set ging ons redelijk goed af en we gingen er snel doorheen. Door een goede service en een mooie aanval (kortom, het spelen van ons eigen spel) wonnen we deze set met 25-16.

De tweede set wilden we natuurlijk weer winnen door gewoon rustig en geconcentreerd te blijven spelen. We lieten Stravoc niet over ons heen lopen en we maakten iedere bal gewoon keurig af. Af en toe hadden we wel nog moeite met de service van de tegenpartij waardoor enkele ballen nog wilden wegketsen, maar we herpakten ons goed en we wonnen ook deze set met 25-18.

De derde set is altijd cruciaal voor ons team voor het verdere verloop van de wedstrijd. Doordat we al twee sets hadden gewonnen was de derde natuurlijk ook van belang. Soms was het voor ons nog steeds lastig om de pass goed onder controle te krijgen, maar ondanks dat werden er mooie set-ups gegeven waardoor we onze aanval goed konden afmaken. Hierdoor wonnen we deze set met 25-21.

De laatste set was een nek-aan-nekrace. Het liep vanaf het begin al aardig gelijk op door een goede verdediging en servicedruk van de tegenstander. We probeerden dit op het laatst nog te corrigeren, maar helaas won Stravoc met 25-23.

Ondanks het verlies van de laatste set hebben wij een goede wedstrijd gespeeld, mede dankzij de vele supporters!!! Helaas is er volgende week even rust, maar we spelen 7 april weer tegen VC Kessel DS 2 in Aan de Bron! We zien jullie dan!!