Wedstrijdverslag Dames 2- Revoc/VCB DS1 11 Februari

Wedstrijdverslag DS 2- Revoc/VCB DS1

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen Revoc/VCB DS 1 op het programma. We stonden net onder Revoc op de 5e plek. Zoals in het wedstrijdbulletin van Revoc te lezen was waren ze extra gemotiveerd om revanche te nemen aangezien ze de eerste wedstrijd tegen ons met 3-1 verloren hadden. Maar dit lieten wij niet zomaar gebeuren. De eerste set begonnen we met een voorsprong door met name een sterke service. Deze voorsprong werd echter weggewerkt door Revoc waardoor het nog spannend werd. Uiteindelijk kwamen we toch weer op een voorsprong en wonnen we de set met 21-25. De tweede en derde set leken veel op elkaar. Moeite met de pass, waardoor we niet helemaal controle kregen over het spel. Toch werden door een paar mooie aanvallen deze 2 sets gewonnen en was dus de winst in de pocket. Aangezien de laatste 4-0 overwinning alweer een tijd geleden was, waren we gebrand om de 4e set ook te winnen. Dit liep niet alleen niet helemaal zoals we wilden. We maakten het de tegenstander te makkelijk om hun eerste tempo bal op het midden te spelen. Doordat we nog nooit 1e tempo tegen hadden gehad waren we niet goed voorbereid op deze snelle ballen en ging de laatste set helaas verloren. Toch stapten we tevreden in de auto terug naar Weert met 4 verdiende punten op zak! De komende 2 weken hebben we rust, maar daarna (4 maart) staat weer een spannende wedstrijd op het programma, thuis tegen de nummer 2: Olsredlem DS 1. Hopelijk tot dan!