Wedstrijdverslag Dames 5 25-11

Na het debacle van vorige week waren wij erop gebrand om een betere wedstrijd te spelen in de thuiswedstrijd op 25 november tegen Asterix D3. Na een vliegende start met 13-4 op het scorebord, gingen we degelijk verder naar 17-7 en met 25-9 werd de eerste set gewonnen.
Daniëlle en Daniëlle wisselden op de diagonaal, Flore en Kristel T mepten om de beurt vanuit de buitenpositie de ballen binnen, zodat Linda haar hoeveelheid spelminuten kon ophalen. Omdat de wedstrijd zo snel verliep, kon Rita 3 sets set-uppen (daarna snel werken), zodat Sandra haar multifunctionaliteit op de middenpositie kon laten zien. Hierdoor kregen Nicole en Kristel ook eens wat welverdiende rust. Ook de tweede set werd met 25-9 gewonnen. In de derde set ging het zelfs nog wat beter (ja ja, wij stonden er ook van te kijken) en met gevarieerde aanvallen, goede services en prima verdediging werd het 25-5. Door ons eigen toedoen hielden we Asterix in de vierde set net niet ook onder de 10 maar met 25-10 waren wij dik tevreden. Dit was dan ook een wedstrijd “volgens het boekje” en met de vijf behaalde punten stijgen we naar de middenmoot. Komende zaterdag spelen we weer een thuiswedstrijd en dan komt Peelpush D6 op bezoek.