Wedstrijdverslag H1

Wedstrijdverslag VC Weert Heren 1
Het was eindelijk zover! Na wat wedstrijden verplaatsen, was afgelopen zaterdag 5 oktober de eerste wedstrijd voor Heren 1 een feit! Voor de wedstrijd nog even wat foto’s maken voor op de website, en daarna de muziek aan voor het inspelen.. onee toch de muziekinstallatie kapot.. dan zelf maar de sfeer maken!
Het inspelen ging lekker, sfeer zat er goed in, en met de nieuwe aanwinst Mehdi kunnen we fris van start!
De eerste set begint lekker, Weert weet op voorsprong te komen en aan het einde van de set hebben de mannen uit Horn 23 punten en Weert 25!
2e set ging gelijk aan de eerste set. Alleen wist Weert een grotere voorsprong te nemen, maar aan het einde van de set, zakte het een beetje in.. toch weet Weert het setje te pakken!
De derde en vierde set zakte helaas nog verder weg.. de derde set begon met een fikse achterstand door een aantal pass-fouten.. 15-25 en 22-25 waren de uitkomsten voor derde en vierde set..
De altijd lastige 5e set bleek ook nu weer een worsteling.. de set hebben we dan helaas ook verloren met een stand van 12 tegen 15!
De oplettende lezer concludeert dan net als wij dat Weert de eerste wedstrijd heeft verloren met 2 tegen 3.
Een speciaal bedankje voor de scheidsrechters in verband met de Week van de Scheidsrechter! Heren, Bedankt!