Wedstrijdverslag MA1 7 oktober

Op zaterdag 7 oktober hebben wij onze eerste wedstrijd gespeeld tegen Polaris. Met een nieuw team en nieuwe posities begonnen we vol motivatie aan de wedstrijd.

De eerste set werden we even wakker geschud. Het systeem liep nog niet helemaal lekker, wat ten koste ging van de rust in het veld. Polaris wist hier goed gebruik van de maken. En eigenlijk voordat we het wisten was de set voorbij. 25-13 verloren….
In de tweede set werd de enige wissel die we hadden erin gezet. De opdracht was om door te zetten en te focussen op de pass, dan kwamen we vanzelf wel aan de aanval toe. Dit ging dan ook een stuk beter dan de eerste set. Vrijwel de hele set wisten we een voorsprong vast te houden. Maar door druk en frustratie verloren we de grip even. De laatste paar punten kwam Polaris heel hard terug. 25-21 verloren.
De derde set wisten we dus dat het er wel in zit. We konden het wel. Deze set liep echter vrijwel identiek aan de tweede set. Ook met dezelfde uitslag, 25-21 verloren.
Toen we aan de vierde set begonnen was de moed een beetje in de schoenen gezakt. We konden ze aan, maar we moesten het wel laten zien. Met deze boodschap begonnen we aan de 4e set. Echter waren we gefrustreerd met elkaar, we gingen zelf de fouten maken. Hierdoor hebben we de 4e set met 25-12 weggeven.
Dit is niet hoe wij onze eerste wedstrijd voor ons zagen. Maar we weten dat we beter kunnen. We gaan hier van leren, we gaan heeel hard trainen en komende zaterdag spelen we weer tegen Polaris. Hopelijk kunnen we dan alles laten zien wat we in huis hebben.