Aan het woord … onze nieuwe voorzitter :)

Profielfoto van Tjebbe Smit

Aan het woord … onze nieuwe voorzitter ūüôā¬†

 

Beste leden van Prismaworx VC Weert,

 

Graag wil ik me even nader voorstellen, omdat ik op de laatste vergadering verkozen ben tot voorzitter van onze vereniging. Mijn naam is Tjebbe Smit, 48 jaar en sinds 2010 lid van VC Weert. Volleyballen doe ik al sinds de mini’s (tegenwoordig CMV) en heb bij meerdere verenigingen gespeeld in de regio Utrecht en Eindhoven. Zelf speel ik bij Recreanten heren 1. Samen met mijn vrouw en onze vier kinderen wonen we op Boshoven. Twee dochters, Inge en Nienke spelen ook bij VC Weert.

 

De afgelopen jaren ben ik reeds als vrijwilliger bij de vereniging steeds actiever geworden, eerst als coach en later als trainer en TC voorzitter.

 

Belangrijke agendapunten voor de komende jaren zijn in ieder geval:

–¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†Goede balans opzetten tussen prestatielijnen en ‚Äė‚Äôfun‚ÄĚ-lijnen bij jeugd en senioren

–¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†Talentontwikkeling met als doel doorstroom opties te creeren richting ons Dames 1

–¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†Toekomst van het jongens en heren volleybal in Weert

–¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†Ledendaling bij de recreanten

–¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†Implementeren vrijwilligers beleid

 

Uiteraard wil ik ook graag van jullie weten, welke ideeen jullie hebben of welke zorgen er leven. Spreek mij of andere leden van het bestuur gerust aan. Wij zijn regelmatig op en rond de volleybalvelden te vinden. Zo kunnen we met zijn allen zorgen voor bloeiende volleybalvereniging.

 

Tjebbe Smit

 

Contact opnemen

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken