Aanmeldformulier PrismaWorx VC Weert

Persoonlijke gegevens

Achternaam
Roepnaam
Geslacht
Geboortedatum
Adres
Postcode & Woonplaats
Mobiele telnr. lid
E-mailadres lid
Oud Nevobo lid?
Spelerspas aanwezig?
In welk team spelen?

Onderstaande alleen bij leden onder de 18 jaar

Mobiele telnr. moeder
E-mailadres moeder
Mobiele telnr. vader
E-mailadres vader

Bankgegevens waarvan contributie automatisch geincasseerd wordt:

Bankrekeningnr.
T.n.v.

Pasfoto:

Eisen mbt JPEG-pasfoto: (mag ook een selfie zijn, als deze aan onderstaande eisen voldoet)
1. Het dient een actuele, goed lijkende pasfoto te zijn
2. Van voren genomen
3. Ogen goed zichtbaar
4. Kleurenfoto
5. Uitsluitend een JPEG bestandformaat is toegestaan
6. Resolutie 600x800 pixels
7. Verhouding 3x4
8. Bestandsgrootte 256 tot 512 kb
Pasfoto


Met de ondertekening van dit formulier verklaar ik de gegevens juist en compleet te hebben ingevuld en geef ik toestemming om deze persoonsgegevens, gedurende het lidmaatschap van mij / of mijn kind te gebruiken t.b.v. de ledenadministratie en intern gebruik van de vereniging PrismaWorx VC Weert. Tevens ga ik/wij er mee akkoord dat beeldmateriaal / namen gebruikt mogen worden op social media.

Tevens ben ik op de hoogte van de privacyverklaring van PrismaWorx VC Weert, welke op de site te vinden is, en ga ik hiermee akkoord. Deze gegevens worden niet aan derden, anders dan de Nederlandse Volleybal Bond (Nevobo) verstrekt.

Opzegging van het lidmaatschap vindt plaats vóór 1 januari of vóór 1 juni en dient schriftelijk/per mail te gebeuren bij de ledenadministratie. Mocht dit later gebeuren, zijn de financiële gevolgen voor mij en wordt de contributie alsnog in rekening gebracht.

Bij opzegging van het lidmaatschap zal ik de kleding die mij verstrekt is, retour geven aan de trainer / coach bij het team waar ik op dat moment speel. Bij niet inleveren van de kleding zal de vereniging mij € 50,00 in rekening brengen.

Met de ondertekening van dit formulier geef ik toestemming aan de penningmeester van PrismaWorx VC Weert om incasso-opdrachten naar de bank te sturen en bedragen conform de contributieregeling van mijn rekening af te schrijven.

PrismaWorx VC Weert is een vereniging die gerund wordt door vrijwilligers. Lid worden betekent ook dat jij en/of je ouders open staat voor vrijwilligerstaken.

Contact opnemen

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken