BUSREIS naar PD wedstrijden Van Hoorn Carbide VC Weert Dames 1

Van Hoorn Carbide VC Weert dames 1 heeft de play-off wedstrijden gehaald om te kunnen promoveren naar de tweede divisie.

Na 22 wedstrijden in de competitie eindigden ze met 65 punten op de tweede plaats en dat in hun eerste jaar in de derde divisie, wat een prestatie!

De PD wedstrijden worden op zaterdag 29 april gespeeld in sporthal de Klep in Middelbeers en de dames spelen dan één wedstrijd tegen ODI uit Middelbeers (2de divisie 10de plaats) en één wedstrijd tegen Donki Sjot uit Den Dungen (3de divisie 2de plaats).

De winnaar van deze mini competitie handhaaft zich in of promoveert naar de tweede divisie.
VC Weert organiseert een busreis richting Middelbeers en supporters die meewillen, kunnen zich melden door een mailtje te sturen naar het secretariaat van de vereniging: secretariaat@vcweert.nl
Voor deze busreis wordt een kleine bijdrage van € 5,- gevraagd en opgeven kan tot en met volgende week maandag 24 april. Vertrek is vanaf sporthal Aan de Bron en de vertrektijden worden per mail aan degene die zich opgeeft bekend gemaakt. De eerste wedstrijd is om 16.15 uur en de laatste om 18.45 uur.
Laten we met z’n allen Dames 1 naar de 2e divisie schreeuwen, toeteren en trommelen.
Contact opnemen

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken