Gezocht: CMV coordinator en andere vrijwilligers

Gezocht: CMV coordinator en andere vrijwilligers
Sinds 2010 ben ik coördinator bij het CMV. Dit met heel veel plezier, dat blijkt wel uit het feit dat mijn dochter Karlijn 16 jaar is en dus al lang niet meer bij de mini’s speelt. Ik heb echter sinds 1 oktober een nieuwe baan en dit combineren met het vrijwilligerswerk bij VC Weert wordt te veel. Ik blijf wel wedstrijdsecretaris en zaalbeheerder van de vereniging.
Sinds vorig seizoen hebben Angelique en Kelly al een deel van mijn werk overgenomen, maar nu wil ik de rest dus ook aan iemand overdragen. Dit mogen ook meerder personen zijn. Ik stop aan het einde van deze seizoenshelft.
Wat doe ik zoal:
  • De communicatie vanuit het CMV. Dit zijn de mailtjes aan het begin van het seizoen met algemene informatie, de teamindelingen, enz. (in samenspraak met Angelique en Kelly)
  • Het beheren van de mailbox cmv@vcweert.nl. Dit zijn met name de informatieverzoeken over proeftrainen en mails van de Nevobo. (in samenspraak met Angelique en Kelly)
  • Het informeren van de coaches over de wedstrijdprogramma’s en verzoeken tot wijziging van wedstrijden.
  • Het organiseren van de wedstrijddagen: zaalbeheer en scheidsrechtercommissie infomeren over de wedstrijden zodat zij de zaal kunnen huren en scheidsrechters kunnen regelen. In de week voorafgaand aan de wedstrijden de scheidsrechters, tellers en coaches een mail sturen met informatie over de wedstrijddag.
  • Het bemannen van het wedstrijdsecretariaat op dagen dat er veel teams tegelijk spelen
  • Het organiseren van het ouder-kind-toernooi en andere activiteiten voor de CMV jeugd (met hulp van ouders Renate en Claudia)
  • Het organiseren van de Grote Clubactie en invoeren van de verkochte loten (samen met Renate)
Welke ouder zou dit op willen pakken? Volleybalervaring is niet van belang, ik kan ook niet volleyballen. Uiteraard zullen Angelique en Kelly jullie waar nodig helpen en ook ik blijf bij de vereniging betrokken en ben dus ook bereikbaar voor vragen en hulp. Lijkt het je wat dan horen wij dat graag. Vragen, stel ze op zaterdag aan Angelique of Kelly of zondag na het CMV toernooi voor niveau 3 aan mij. Bellen mag ook
Groeten,
Simone
Contact opnemen

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken