Info over vervanging kleding

Beste leden, ouders/verzorgers van leden,

Onze huidige wedstrijdkleding is na drie seizoenen aan vervanging toe. Het bestuur heeft de afgelopen weken de voorbereidingen getroffen voor deze enorme klus. Net als vorige keer gaat Palmen Sport uit Stramproy ons ondersteunen bij het bestellen, het bedrukken en het leveren van de nieuwe kleding.

Deze e-mail bevat praktische informatie hoe je een nieuw tenue (wedstrijdshirt en broek) en overige spullen (trainingspak, tas, hoody, etc.) kunt verkrijgen. Lees deze e-mail dus goed door!

Wij verzoeken alle leden om in de periode van 13 juni 2017 tot en met 7 juli 2017 een tenue (wedstrijdshirt + broek) te gaan passen en te gaan bestellen bij Palmen Sport in Stramproy (Kerkplein 2, 6039 GH, Stramproy)Iedereen die niet voor 7 juli 2017 bij Palmen is geweest heeft volgend jaar geen tenue en kan dus automatisch niet deelnemen aan de wedstrijden.

 

Op bovenstaande foto is te zien, het wedstrijdshirt, het inspeelshirt en het liberoshirt.

 

Bij Palmen Sport ligt een actuele ledenlijst. Zij houden bij of je bent geweest en of je een tenue hebt besteld. De kosten voor het tenue worden, net als vorige keer, door de vereniging betaald.

 

Extra’s

Het is daarnaast mogelijk om in aanvulling op het tenue ook een inspeelshirt, trainingspak, hoody of tas aan te schaffen (zie de flyer in de bijlage voor een volledig overzicht van de kleding). De kosten hiervoor komen voor eigen rekening. Palmen Sport kan het clublogo op deze kleding/spullen plaatsen en in ruil hiervoor krijgen leden 25% korting op het verkoopbedrag van de extra aangeschafte spullen (dus van het inspeelshirt, trainingspak, hoody en tas).

 

Oude kleding

Nog een laatste mededeling. Het oude tenue mag je houden!

 

Ervan uitgaande jullie hiermede voldoende te hebben geïnformeerd.

 

Voor vragen over bovenstaande kunnen jullie contact opnemen via: kleding@vcweert.nl

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur Irmato VC Weert/VCB

Contact opnemen

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken