Kampioens/wedstrijdverslag 1-4 MA1

Trots 🙂
Afgelopen zaterdag (1 april) was onze kampioenswedstrijd tegen Bravo’99. Met Ă©Ă©n set winst waren we al kampioen, dus er was een hoop publiek.

De opdracht van Tjebbe voor deze wedstrijd was enthousiasme. We moesten het plezier laten zien dat we op de trainingen ook laten zien.
De eerste set begon wat stroef. We gingen een beetje gelijk op maar Bravo liep steeds 1 of 2 punten voor. Vanaf ongeveer de 10 punten kwamen we op gang. De passes kwamen beter en er werd goed aangevallen. Al snel liepen we uit en voordat we het wisten was het 24-15. Met een keiharde aanval van onze midden, Inge, werden we kampioen!!!! Op de tribune werd een spandoek uitgerold en er was veel applaus. Met de stand 25-15 werd het kampioenschap binnengehaald.
Nu was het eigenlijk zaak om de concentratie voor de rest van de wedstrijd vast te houden. We waren wel al kampioen, maar het was zeker niet de bedoeling om de rest van de wedstrijd weg te geven. Met deze boodschap begon de tweede set gelijk goed. Er hoeven eigenlijk niet veel woorden aan worden vuilgemaakt. De service verliep soepel en dankzij mooie set-ups kon er goed gescoord worden. We wonnen de set met 25-11!
Ook nu moesten we de concentratie vast houden en niet te overmoedig worden. We hadden het namelijk al vaker zien gebeuren dat een tegenstander erg goed terug kan komen. We begonnen sterk, doordat er slim werd gescoord. Maar halverwege de set werden we een beetje overvallen door de sterke service van de tegenstander, die aan onze kant steeds wegketste. Hierdoor liep Bravo op ons uit. Toen het 19-24 stond wisten we ons even te herpakken. Jammer genoeg was dit al te laat en won Bravo de derde set met 22-25.
Na dit setverlies waren we vastberaden om de wedstrijd met 3-1 te gaan winnen. We gingen terug naar de opstelling van de eerste set en begonnen met volle moed aan de laatste set. We kwamen goed op gang, maar Bravo had weer een sterke service. Hierdoor liepen we een beetje gelijk op. Toen Bravo opeens wat verder leek uit te lopen, vroeg Tjebbe een time-out aan. Hij had er niet veel over te zeggen. We moesten ons niet gek laten maken door het publiek of door de spanning, maar gewoon ons eigen spel spelen. ‘We kunnen het wel!’ We gingen gelijk weer aan de lijn staan, klaar om de wedstrijd af te sluiten. We kwamen heel sterk terug, waardoor Bravo gefrustreerd raakte. Er werd door ons slim de gaten opgezocht en langzaam maar zeker haalden we de set binnen. We wonnen deze set uiteindelijk met 25-19! KAMPIOENEEEN!!!!
Wij willen graag een hoop mensen bedanken. Als eerste natuurlijk het publiek! Onze vaste aanhang van vaders, moeders, opa’s en oma’s is voor ons niet meer weg te denken. Ook al het publiek dat speciaal voor onze kampioenswedstrijd is komen kijken: heel erg bedankt.
Hiernaast willen we Johan Horst bedanken voor de mooie foto’s.
Ook de meiden van MC1 (die diezelfde dag ook kampioen zijn geworden!!) willen we bedanken voor de mooie rozen die we van hen hebben gekregen.
Het bestuur van wie we allemaal Bacio muntjes hebben gekregen en tompoezen met onze foto erop.
En natuurlijk worden alle ouders bedankt!! Voor het gezellige avondje Atlantis en gewoon omdat jullie er altijd zijn.
En niet te vergeten: onze team ‘staff’
Simone, heel erg bedankt voor alles wat je voor ons team doet! Het brengen naar de wedstrijden en het regelen van alles wat we maar nodig hebben.
Sandra, we zijn heel erg blij met jou als trainer en we zijn vooral heel blij dat je je vrije tijd voor ons opoffert. (En natuurlijk bedankt voor het cadeautje na de wedstrijd.)
En last but not least: Tjebbe! Waar zouden we toch zijn zonder een trainer die zo fanatiek, betrokken, oplettend en aardig is als jij! Ook als coach weet je altijd wat je moet zeggen en wanneer je misschien beter niks kan zeggen. Je hebt de tijd en de energie genomen om ons persoonlijk te leren kennen en te begeleiden. Voor dit alles kunnen we je niet genoeg bedanken!
We hebben genoten van een top seizoen!!
Karlijn
MA1

Ps: deze foto’s zijn van Harry Kuypers

Contact opnemen

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken