Nieuwsbrief 11 VC Weert 22-23

*|MC:SUBJECT|*

Nieuwsbrief 11

19-03-2023

In deze nieuwsbrief lees je wat er weer gebeurd is, over nieuwe op stapel staande activiteiten, leer je het bestuur beter kennen, is er info over het jeugdkamp en kun je vinden wanneer je hulp nodig is.

Mail naar
pr@vcweert.nl als je input hebt voor de volgende nieuwsbrief of als je (iemand kent die) de nieuwsbrief niet ontvangt.
Op www.vcweert.nl kun je alle eerdere nieuwsbrieven teruglezen.
Tel- en fluitschema


Hieronder het fluit-en telschema van de tweede helft van het Nevobo seizoen. Wijzigingen t.o.v. de vorige nieuwsbrief zijn weergegeven in geel.

Kun je onverhoopt niet wanneer je ingedeeld bent, dan ruilen binnen je eigen team of anders verder zoeken binnen de vereniging. De wijziging kun je daarna mailen naar scheidsrechter@vcweert.nl.

Het programma van de wedstrijden staat ook in de volleybal app en op https://www.volleybal.nl/competitie/vereniging/ckm0m72 

Wanneer je een wedstrijd (onverhoopt) moet of wilt verzetten moet dit via de wedstrijdsecretaris. Je kijkt voor een alternatieve datum (wanneer beide teams vrij zijn) en mailt dit naar wedstrijdsecretaris@vcweert.nl of appt het voorstel naar Daniëlle van Lierop. Zij gaat dan een verzoek indienen bij de Nevobo waar de tegenstander op kan reageren.

Recreatie


De recreatie competitie loopt op z'n eind. Hieronder de tussenstand per 24 februari 2023.
*) Hier zijn de behaalde punten reeds verdubbeld, zoals afgesproken.

 
Meer info:
https://www.vcweert.nl/liefhebberijvolleybalcompetitie

Verenigingsdag en afterparty


Op zaterdag 10 april zijn er 10 thuiswedstrijden in sporthal Aan de Bron en organiseren we de verenigingsdag. Alle leden, ouders en geïnteresseerden zijn die dag welkom om te genieten van leuke wedstrijden.

Om 10 uur geeft een gedeelte van Dames 1 een clinic bij de training van het CMV. 
De aanvang van de 10 thuiswedstrijden is tussen 10.30 en 16.30 uur. 
Tijdens de hele dag kunnen er lootjes gekocht worden voor de loterij a €1,- p.s en 6 voor €5,-. Er zijn 4 rondes met trekkingen om 12.00, 14.00, 16.00 en 18.00 uur. Daarna gaan alle lootjes in de pot voor een extra kans.
We gaan op die dag ook op zoek naar de leukste foto. In de kantine liggen eventueel attributen om alleen, met een groepje of je hele team een foto te maken. Deel deze via Instagram, Facebook of stuur door naar pr@vcweert.nl.
Alle leden en coaches krijgen op deze dag een gratis broodje frikandel/kroket/ham/kaas in de kantine. Bij de bar kun je daarvoor je naam en team doorgeven.
De kantine is deze dag geopend van 9.30 uur tot 19.00 uur.

Genoeg tijd dus om voor of na je eigen wedstrijd een andere wedstrijd te bekijken of te socializen in de kantine.

Heb je na deze enerverende dag nog energie over, dan kun je vanaf 20.00 uur terecht bij de afterparty die gehouden wordt in het zaaltje achter de kantine (Rapiditas maakt namelijk vanaf 19.00 uur gebruik van de kantine)

We zien jullie graag!

Kamp

Dit jaar organiseren wij weer een jeugdkamp. Ben jij niet ouder dan 16 jaar, en lijkt het je leuk om met de andere spelers en speelsters van VC Weert een keer iets anders te doen, dan trainen of wedstrijd spelen? Geef je dan snel op, want VOL =VOL!!

Het kamp vindt plaats op 10 en 11 juni 2023.
Het programma start op zaterdagochtend 10.00 uur bij sporthal aan de bron waar wij iedereen verwachten op de fiets en eindigt zondag om 19.00 uur op de kamp locatie (Deze blijft nog even geheim maar zal wel in Weert zijn).
Slaapspullen worden bij de sporthal verzameld en door de organisatie naar de kamp locatie gebracht.

De eigen bijdrage bedraagt € 20,-
Het thema en het programma van dit weekend blijft nog een verrassing...
Maar één ding kunnen we al wel vertellen. We gaan er alles aan doen, om het tot een onvergetelijk kamp te maken!

Opgeven kan door het inschrijfformulier met eigen bijdrage in een gesloten envelop bij je trainer of bij Maxime in te leveren. Dit dient te gebeuren vóór 10 april. Degene die zich hebben aangemeld, krijgen vóór 1 mei nadere informatie per mail.
Mocht je het formulier niet hebben ontvangen tijdens je training stuur dan een mail naar onderstaand mailadres, dan sturen we deze alsnog per mail of geven we het tijdens de training.

Heb je nog vragen, dan kun je deze mailen naar: jeugdkampvcweert@hotmail.com

Wij hebben er HEEEEL VEEEL ZIN IN!
Dus verzamel je volleybalteam en schrijf je in!
De kampcommissie.
Kantinediensten

Hieronder de kantinediensten voor de rest van het seizoen.

Het verzoek is om
zo spoedig mogelijk een mail te sturen naar kantine@vcweert.nl (uiterlijk de donderdag voordat je aan de beurt bent) wie de dienst gaat invullen. Zodat we afspraken kunnen maken over de sleutel.
Er dient altijd 1 volwassene aanwezig te zijn.

Op zaterdag 1 april vindt de verenigingsdag plaats, het verzoek is om dan met minimaal 3 personen de bardienst te bezetten, omdat we verwachten dat het drukker zal zijn dan normaal.

Namens de kantinecommissie
Frank Oosterhuis
Gezamenlijke ouder-kind training 


De ouders van de B en C teams werden uitgedaagd om te komen volleyballen met en tegen hun kinderen op 13, 14 en 16 maart. Dit was een groot succes en er werd enthousiast meegedaan en gestreden om de punten.
Hieronder een paar foto's. Voor een uitgebreide reportage kun je terecht op onze Facebook pagina https://www.facebook.com/VanHoornCarbideVCWeert/videos/1938113276581090

 

Foto's ouder kind toernooi CMV


Op zaterdag 18 maart was het ouder-kind toernooi bij het CMV. Het publiek genoot van de wedstrijden. Meer beelden te zien via: https://www.facebook.com/VanHoornCarbideVCWeert/videos/144784421847282

Voorstellen vrijwilligers: het bestuur


Beste leden van VC Weert,
Bij onze vereniging is meer te doen dan volleyballen alleen en gelukkig hebben we vele vrijwilligers die een steentje bijdragen aan de club. Zonder vrijwilligers kan onze club niet draaien. In de komende tijd gaan we jullie wat meer vertellen over de vrijwilligerstaken in de club, om te beginnen met het bestuur.

Ons bestuur bestaat bij voorkeur uit 5 tot 6 leden. Uiteraard hebben we een secretaris en penningmeester en een voorzitter en daarnaast nog een aantal algemene bestuursleden. Momenteel zijn we met 4 bestuursleden en is de functie van secretaris vacant. Ook is er nog ruimte voor een extra algemeen bestuurslid.

Als bestuur zijn we eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de vereniging en zorgen we voor het beleid wat goedgekeurd wordt door de Algemene ledenvergadering.
Het bestuur houdt contact met alle commissies, die verdeeld zijn over de verschillende bestuursleden.
We hebben veel commissies: de kantine commissie, de PR commissie, de activiteitencommissie, de sponsorcommissie, de scheidsrechterscommissie, de technische commissie, de CMV en jeugdkamp organisatie, de buitentoernooi commissie, de zaalbeheerder, de wedstrijdsecretaris, de kascontrole commissie, de liefhebberij organisatie(recreanten), deze komen in de volgende nieuwsbrieven aan de beurt.
Sommige bestuursleden zijn zelf ook actief in een commissie. We vergaderen eens in de 6 weken.

Maar het bestuur doet meer: We houden contact met de gemeente en andere sportverenigingen en zeker ook met de volleybalverenigingen in de regio, waar we mee samenwerken, zoals Stravoc, Fortutas, Bach en Ledub.
Verder zorgen we voor gezonde financiën en voor de ledenadministratie. Ook houden we de materialen in de gaten, zoals de ballen, EHBO dozen en dergelijke.
Natuurlijk proberen we ook goed te zorgen voor vrijwilligers en recent hebben we nog een speciaal vrijwilligersfeest georganiseerd. Al met al is er binnen het bestuur veel ruimte om nieuwe initiatieven te nemen en om de gaten waar nodig dicht te lopen.
Uiteraard combineren we dit met een stuk gezelligheid, wat ook een belangrijk deel is van onze vereniging en dus ook van ons bestuur.
Wil je ook wat extra's bijdragen aan de vereniging of aan het bestuur, schroom dan niet om met ons contact op te nemen. Mail naar secretariaat@vcweert.nl

Tjebbe Smit, Ton Baetsen, Luciën Adriaens, Sharda Kin

Knappe punten


Donderdag 9 maart speelde Combinatie Heren 1 een uitwedstrijd in Beers tegen VC Volt H1. De verre reis naar het Noord-Brabantse land was niet voor niks, want ze namen 5 punten mee naar Limburg na een knappe 0-4 overwinning.
Zaterdag 11 maart mochten de heren nog verder weg, deze keer op bezoek in Zuiddorpe in de provincie Zeeland, waar zij de nummer 3 van de poule VV Stevo H1 een punt afsnoepten.
De koek was nog niet op want maandag 13 maart werd er in Urmond ("gewoon" Limburg) met 3-2 gewonnen van de nummer 4: ADC H1.

De teams MB2 en MB3 timmeren dit seizoen hard aan de weg.
Zaterdag 11 maart behaalden zij knappe punten en lieten ze zien dat de trainingen van Jarreld en Maxime hun vruchten afwerpen.
Daarom een compliment voor Celine, Teuntje, Philippa, Grace, Hanne, Rozan, Tina, Kato, Robin, Fenne, Julia, Benthe, Jade, Jolie, Tessa, Fien en Zoë. Ga zo door!
Wat er verder nog speelt......

Op donderdag 30 maart beginnen ALLE trainingen voor teams in Aan de Bron een half uur eerder, dus 18:30 en 20:00 uur i.v.m. wedstrijden.

Op de volgende dagen is er GEEN training
Za 8 april Pasen
Ma 10 april Pasen
Do 27 april Koningsdag 
Do 18 mei Hemelvaart
Za 20 mei Hemelvaart 
Za 27 mei Pinksteren
Ma 29 mei Pinksteren

 
Buitenvolleybaltoernooi
 

Heb jij zin om samen met vrienden/familie/collega’s of teamgenoten lekker te volleyballen op een leuk niveau? Neem dan deel aan het buitentoernooi van VC Weert.

Op zaterdag 24 juni 2023 organiseert VC Weert het jaarlijkse “Buiten Volleybaltoernooi”. Kijk op www.vcweert.nl bij evenementen voor het inschrijfformulier en meer informatie.


De kleedkamer indeling voor de thuiswedstrijden op zaterdag is te vinden op het prikbord. Om voor duidelijkheid (ook voor de tegenstander) te zorgen het dringende verzoek om je hier ook aan te houden!
Agenda
  • Elke 1e zaterdag van de maand (1 april) oud papier container bij Sporthal Moesel
  • 1 april Verenigingsdag en afterparty
  • 10 en 11 juni Jeugdkamp
  • 24 juni Buitenvolleybaltoernooi met pubquiz
  • 3 juli Verenigingstoernooi Senioren
  • 4 juli Verenigingstoernooi CMV en ABC teams
Belangrijke contactgegevens
Secretariaat:
Luciën Adriaens
secretariaat@vcweert.nl

Penningmeester:
Sharda Kin
penningmeester-vcw@vcweert.nl

Ledenadministratie
Sharda Kin
ledenadministratie@vcweert.nl

Sponsoring:
Rogier Stijnen
sponsoring@vcweert.nl

Technische Commissie:
Tjebbe Smit
tc-vcw@vcweert.nl

CMV-jeugd:
Maxime Bethlehem
cmv@vcweert.nl

Recreatie:
Ton de Waal
info@liefhebberijvolleybalvcw.nl

Wedstrijdsecretariaat:
Daniëlle van Lierop
wedstrijdsecretaris@vcweert.nl
 
Scheidsrechterszaken:
Arian Kin
scheidsrechter@vcweert.nl

PR en Communicatie:
Nicole Pepels
pr@vcweert.nl

Kleding:
Jeanique Smits
kleding@vcweert.nl

Zaalbeheer:
Sandra Saes
zaalbeheer@vcweert.nl

Activiteitencommissie:
Nicole Pepels
acvcweert@gmail.com

Vertrouwenspersoon:
Yvonne Lacroix
vcp@vcweert.nl

Kantine:
Ton Baetsen
kantine@vcweert.nl

Buitentoernooi:
Joost Verheijden
buitentoernooi@vcweert.nl  
 
Facebook
Instagram
VC Weert/ VCB
VC Weert Volley
@VCWeert
Copyright © 2017 PrismaWorx VC Weert All rights reserved.
*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

Our mailing address is:
pr@vcweert.nl

Hoe wil je je nieuwsbrief ontvangen?
Je kunt hier je instellingen aanpassen, update your preferences , of  uitschrijven

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*