voor de tweede helft van het seizoen 2018-2019.
Deel 1

( je ziet deze  door of op bovenstaande link te klikken of de foto hieronder)
Kijk hier dus goed naar!
Let op dat je zowel als scheidsrechter en teller ingedeeld kan zijn, of ook bij de begeleiding van cmv wedstrijden.
CMV wedstrijden zijn blauw gearceerd.
Ben je verhinderd? Zorg dan zelf voor een vervanger.
Zoek je geen vervanger, dan is de boete voor jou!
Niet alleen binnen het eigen team, maar ook bij andere teams navraag doen

Elke wijziging dien je bij de scheidsrechtercommissie door te geven: scheidsrechter@vcweert.nl
Zie je onjuistheden in het schema, laat het dan ook weten.

Met vriendelijke groet,

De scheidsrechtercommissie

Bericht van de ledenadministratie

Beste trainers / coaches,

Het heeft mij dit jaar zeer veel moeite gekost om dit voor het huidig seizoen gerealiseerd te krijgen. Na veel appjes/belletjes heb ik een aantal spelerspasjes nog steeds niet terug gekregen.

Ik wil dit na dit seizoen anders aanpakken:

Na de laatste wedstrijd in maart / april, wil ik uiterlijk één week na de wedstrijd alle spelerspasjes terug hebben op het volgende adres: Klein Leuken 11 t.a.v. ledenadministratie.
Wel met vermelding van het team.

Dan kan ik er ook meteen voor zorgen dat alle pasjes weer compleet zijn i.p.v. dat ik er iedere week mee bezig ben, tot de laatste week voor de eerste wedstrijd.

Aan het einde van het seizoen kan elke trainer/coach zelf kijken welke pasfoto’s er vervangen moeten worden, door te kijken naar de datum op het spelerspasje. Dit ook doorgeven naar de leden.

De leden zelf krijgen ook een mail vanuit de ledenadministratie. Hier mag ook sneller al actie op ondernomen worden door de leden.

Dit geldt voornamelijk voor de leden onder de 18 jaar.
Met Sportieve Groet.
Nancy Althusius.
Ledenadministratie PrismaWorx VC Weert

WedstrijdVerslag Dames 2 9-3

Zaterdag 9 maart 2019

We speelden vandaag een thuiswedstrijd om 14:30 uur tegen hornerhof hhc ds 2.

Het was voor ons een erg belangrijke wedstrijd, deze puntjes zouden ons omhoog helpen en weghalen van de degradatie..
Hier hadden we minimaal 2 puntjes voor nodig.

Met dit als doel wilden we er natuurlijk alles maar dan ook echt alles aan doen om die 2 punten te behalen.

We begonnen met goede moed aan de eerste set, het was voor ons nog een beetje zoekend hoe en wat het handigste spelen was bij dit team.
Passes kwamen goed, en aanvallend waren we ook sterk!
Deze set hebben we binnengehaald met 25-20!

Met de 1-0 voorsprong, wilde we ook de 2-0 halen.
Weer met goede moed en enthousiasme begonnen we aan set 2.
Deze set begon iets minder goed, met een goede service reeks van de tegenpartij, en wat minder goede passes aan onze kant liep het best ver uit.. Toch hebben we het aanvallend goed terug kunnen halen, ook kwamen de tikballetjes in deze set goed van pas. Uiteindelijk hebben wij deze set helaas verloren met 26-28

1-1, nu moest het toch echt gebeuren. VC Weert zetten alles op alles om deze set te winnen, goede service reeksen, goede passes en slimme 3e ballen werden er gespeeld. De tegenstander zakte een beetje in, waardoor wij er nog meer enthousiasme en moed uithaalde om deze set gewoon te knallen! Dit lukte ook met een gewonnen set van maar liefst 25-19. Dit was natuurlijk een topprestatie want de 2 puntjes waren in the pocket!

Maar niet te vroeg gejuicht, er kwam nog een 4e setter aan, zou dit de laatste zijn of toch niet?
We begonnen de 4e set vrij enthousiast en met veel zelfvertrouwen. De services ging niet zo lekker aan onze kant, hier maakte HHC gebruik van en kwamen op een voorsprong te staan. Dit lieten wij ons niet gebeuren en pakte het weer snel terug. Toen op een gegeven moment HHC dames 3 aan onze kant van het veld zaten en begonnen mee te juichen, hoorde we het gejuich van onze vaste supporters vanaf de tribune ook luider en luider, we wisten wat ons te doen stond, HHC gaat hoe dan ook met verlies naar huis. Het gejuich vanaf de tribune gaf ons nog net dat extraatje om HHC met een dikke 3-1 verlies naar huis te sturen. Het ging erg gelijk op, helaas hebben we deze set nog net verloren met 24-26.

Het werd dus een 5e setter.. alles of niets! We wilden hoe dan ook deze wedstrijd winnen en HHC zo snel mogelijk naar huis sturen. Dit lukte ons dan ook aardig goed, de services kwam strak over het net, de tegenstander kon deze maar nauwelijks terug spelen, dit liep dan ook uit op een grote voorsprong. Toen HHC weer aan de bal kwam met een goede service reeks stond het uiteindelijk weer gelijk.

8-7..

Wisselen van kant, er werd nog even van de kant goede tips het veld in geroepen en Marco gaf ons nog wat extra enthousiasme mee het veld in.
Kom op dames, deze wedstrijd is onze wedstrijd! Ja ja, dat was het ook zeker! Ook de 5e set wonnen wij met 15-12.

Wat waren en zijn we nog steeds trots op ons zelf!

Volgende week zaterdag 16 maart spelen wij om 14:30 uur in Weert tegen VC Trivia ds 3, hopelijk zien we al onze vaste supporters en misschien nog wel wat extra man aanmoedigend op de tribune!

Fleur Steyvers
Dames 2

WedstrijdVerslag Dames 4 , 9-3

Goh, het wedstrijdverslag van deze week heeft wat vertraging opgelopen....Wellicht omdat ik er even van bij moest komen dat we weer eens verloren hebben😱😱.
Gisteren stonden we samen met onze trainingsmaatjes (Ds2) klaar voor de wedstrijden tegen HHC; zij ontvingen HHC2, wij HHC3. Wij maakten ons geen illusies: HHC3 maakt nog steeds kans op t kampioenschap, dus dat we niet met 4-0 zouden winnen was vooraf duidelijk. Maar, zoals vorige keer al gezegd; wij doen niet aan cadeautjes. En dus begonnen wij vrij en blij aan de eerste set. En die ging erg lekker. Het spelletje “volleybal” werd keurig volgens de regels uitgevoerd en wij verbaasden vriend, vijand en onszelf met een setoverwinning: 25-16. Het was ongelooflijk.
Dat was ook set nummer 2: toen werden we COMPLEET weggespeeld, hemeltjelief.. het werd 7-25. 😱😱. De derde set dreigde eenzelfde verloop te kennen als de tweede set, maar we zetten toch nog een eindsprintje in en beperkten het verlies nog enigszins: 14-25. Setje nummer trokken we nog eens van leer en vochten we ons nog een heel eind terug, maar helaas ging ook deze set verloren met 20-25. Jammer, want er had misschien toch nog wel een setje ingezeten. Desalniettemin gingen wij tevreden douchen, want onverwacht hielden we toch nog een puntje in Weert.
Onze buddy’s van Ds2 deden betere zaken; zij wonnen met 3-2.
Volgende week staan we weer in eigen hal en dan komen de Jokers uit Maastricht op bezoek. Zij staan ook in de bovenste regionen, dus hopelijk kunnen we weer net zo’n stunt uithalen als tegen HHC.
Tot volgende week👋👋

Het bestuur van VC Weert vraagt jullie  aandacht voor het vlgende.

Vanaf nu is het voor iedereen die VC Weert een warm hart toedraagt mogelijk om jouw sponsordoel GRATIS te sponsoren.

Op de website staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert jouw sponsordoel een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost U dus niets extra.

Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgenVia jouw sponsordoel kunt u terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert.
Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Onze opbrengst over de afgelopen paar maanden is 240  euro maar hier is nog veel meer te halen.