Nieuwsbrief 3 VC Weert 19-20

*|MC:SUBJECT|*

Nieuwsbrief 03
16-09-2019

De site van onze vereniging ondergaat ook een metamorfose. Kijk eens op www.vcweert.nl. Hier kun je (net als op onze facebook pagina) de ingestuurde wedstrijdverslagen lezen, het laatste nieuws volgen en hopelijk vinden andere geïnteresseerden de nodige informatie over de club. Mocht je suggesties hebben omdat je wat mist, een wijziging doorgeven of iets willen plaatsen dan kun je dit sturen naar pr@vcweert.nl.

Zien we je morgen op de Algemene Ledenvergadering, ga je loten verkopen voor de Grote Clubaktie of kom je naar de Open Dag? Alle informatie hierover en nog veel meer lees je in deze nieuwsbrief. 
Fluit- en telschema

Beste VC Weert -leden,

Hieronder vind je het fluit- en telschema voor de eerste helft van het seizoen. Wanneer je niet kunt op de ingedeelde dag of tijd moet je zelf vervanging regelen en deze wijziging doorgeven via scheidsrechter@vcweert.nl.
Zodra de wedstrijden van het CMV definitief zijn zal daar ook het schema voor volgen.

 
Je licentie halen
Voor de leden die dit jaar 16 jaar worden of al ouder zijn dan 16 jaar en nog géén licentie hebben om te fluiten; jullie moeten deze online behalen. Hoe je dit doet?
  • Je oefent de spelsituaties op https://www.volleybalmasterz.nl/. Je logt hier in met je volleybal-account. Heb je nog geen account? Je kunt er makkelijk een aanmaken met behulp van je relatiecode dat op je pasje staat. Iedereen heeft een pasje, maar waarschijnlijk zal je trainer of coach deze in bezit hebben.
  • Vervolgens maak je de eindtoets op https://www.volleybalmasterz.nl/spelregelbewijs/
  • Na het behalen van je eindtoets/spelregelbewijs stuur je het bewijsstuk toe aan scheidsrechter@vcweert.nl. Vanaf nu mag je fluiten tot 3e klasse niveau.
 
Namens de scheidsrechterscommissie
Evie Lamerikx 

 
Grote Clubaktie

Beste volleyballers en volleybalsters,                                                   
 
Zoals jullie weten doet onze vereniging elk jaar mee met de “Grote Clubactie” wat erg belangrijk is voor onze clubkas! Van de opbrengst gaat maar liefst €2,40 per lot naar onze clubkas. Hierdoor kan onze vereniging nieuwe materialen aan schaffen en vergeet niet het zeer geslaagde jeugdkamp.
Daarnaast maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van €100.000,-
Wij vragen jullie om tijd vrij te maken om even bij familie, vrienden of buren langs te gaan. Vragen of ze loten willen kopen om ervoor te zorgen dat we onze activiteiten en materialen leuk en betaalbaar kunnen houden en dus niet uit eigen zak hoeven te gaan betalen.

Hoe werkt het?
  • Je mag vanaf 14 september de loten gaan verkopen.
  • De loten kosten € 3,00 per stuk
  • Je gaat met de verkoopboekjes langs de deuren en noteert de gegevens van de lotenkopers in de verkoopboekjes (loten kunnen alleen gekocht worden met automatische incasso). Je geeft een bedankbriefje aan de lotenkopers en plakt de deurzegel bij de voordeur.
Online: http://toolbox.clubactie.nl/actie/IrmatoVCWeertVCB1 Nodig al je familie, vrienden en kennissen uit om op deze pagina een lot van onze club te kopen. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld.

De boekjes uiterlijk 11 november inleveren:
- tijdens de CMV training bij Maxime
- in de speciale doos in kast 13 in Aan de Bron
- bij Renate Keulen, adres:  Suffolkweg 29
 
Jeugdleden ontvangen bij verkoop van tenminste 20 loten een bioscoopbon!
Wij hopen dat we dit jaar een geweldig resultaat zullen neerzetten. Heel veel succes met de verkoop van de loten!

Groetjes,
Renate Keulen

 
Algemene Ledenvergadering
 
Het bestuur nodigt iedereen uit voor de Algemene Ledenvergadering (ALV).
Datum: dinsdag 17 september
Aanvang: 19:30 uur
Plaats: kantine sporthal Aan de Bron

De stukken voor de ALV zijn vanaf 11 september op te vragen via 
secretaris-vcw@vcweert.nl. Zorg dat je er bij bent!

Deze uitnodiging geldt ook voor de ouders van onze jeugdleden. Ook voor u is het interessant te weten wat volleybalvereniging PrismaWorx VC Weert voor uw kind(eren) gaat brengen in het nieuwe seizoen 2019-2020.

Vanaf 19.00 uur bent u welkom en staat een kopje koffie of thee voor u klaar.

Het Bestuur
Spaaraktie Jumbo 
 
Vanaf woensdag 18 september gaan wij samen met Jumbo Heerschap, met winkels in Weert, Heythuysen en Nederweert, met Jumbo Ralf Jansen & René Puts Stramproy en Jumbo Roel Heerschap Heel een bijzondere samenwerking aan. Alle leden en supporters kunnen namelijk exclusief bij deze JUMBO supermarkten sparen voor gratis, geweldige en gepersonaliseerde clubartikelen en dat je op deze manier ook een mooi bedrag kan ophalen voor de vereniging. Bij elke bestelling gaat er een deel van de waarde van het artikel naar onze clubkas.
 
Hoe spaar je mee? 8 weken lang ontvang je bij elke € 10,- aan boodschappen bij de deelnemende JUMBO supermarkten een actiezegel. Elk artikel kan op basis van een aantal actiezegels bij elkaar gespaard worden. Heb je het aantal actiezegels bij elkaar gespaard, dan kan je de volle spaarkaart bij de servicebalie van een van deze JUMBO’s inleveren. Je krijgt dan een unieke code! Via
www.myclubstore.nl/jumbolimburg word je door verwezen naar een speciale webshop. Hier kun je vervolgens jouw club selecteren, je artikel uitzoeken, personaliseren en gratis bestellen met je unieke code. Je zult dit artikel ± 4 weken na het sluiten van de webshop op kunnen halen.

 Wij wensen iedereen veel spaar plezier!

 
Herstart regiotraining

Zondag 1 en 15 september waren de eerste kick-off trainingen voor de herstart van de regiotrainingen, degene die geweest zijn krijgen binnenkort een mail over het verdere verloop.

De regiotrainingen hebben tot doel om gemotiveerde volleyballers/sters één extra training te bieden door goed gekwalificeerde trainers. We willen dit doen in meerdere leeftijdscategorieën en niveaus, variërend van C-niveau tot en met 18 jaar.
Kantine Aan de Bron

Op zaterdag 7 september was het zover. Tijdens een 4-kamp in Aan de Bron was de kantine weer geopend. Dankzij vrijwilligers kon er genoten worden van een hapje en een drankje tijdens of na de wedstrijden, hier werd dankbaar gebruik van gemaakt.

Voor onze vereniging hebben we voorlopig de volgende openingstijden vastgesteld:
Maandag van ca. 21.00 tot 23.00
Dinsdag van ca. 21.00 tot 24.00
Zaterdag van ca. 11.45 tot max. 19.45 (afhankelijk van wedstrijdschema)
Zondag bij CMV wedstrijden (in overleg)

We willen met de kantine een ‘’huiskamer’’ voor de vereniging bieden en daar dus ook bijeenkomsten en festiviteiten organiseren.
Het aanbieden van deze faciliteiten dient voor maar ook door de vereniging te gebeuren. We hebben inmiddels meer dan 10 vrijwilligers gevonden om de zaterdagdiensten (meestal 2 afhankelijk van het competitieprogramma) te kunnen draaien. We zoeken natuurlijk nog meer vrijwilligers voor de zaterdag en zondag als de CMV teams wedstrijden hebben.
 
Dus meld je aan via een mail naar secretaris-vcw@vcweert.nl of bij een bestuurslid en laten we er samen een succes van maken!

Bestuur VC Weert
Open dag sporthal aan de Bron

Op zondag 6 oktober van 13.00-17.00 uur organiseren handbalvereniging HV Rapiditas, volleybalvereniging VC Weert, gymnastiekvereniging Jan van Weert én tafeltennisvereniging TTV Zuiderhuis/Megacles. gezamenlijk een Open Dag in sporthal Aan de Bron in Weert.

Tijdens de open dag worden diverse demonstraties verzorgd en kunnen bezoekers deelnemen aan sportclinics (neem je sportschoenen mee!). Heb je deelgenomen aan een clinic dan ontvang je een stickertje op je stempelkaart. Scholieren hebben deze stempelkaart op school ontvangen tijdens de gymles dus neem ‘m mee! De stempelkaart is ook voor alle andere bezoekers in de sporthal te verkrijgen bij binnenkomst. Aan het einde van de middag worden onder de deelnemers leuke prijzen verloot!


Buiten achter de sporthal komt bij goed weer een stormbaan te staan. De kantine is geopend en buiten is een broodje hamburger of worst verkrijgbaar van de bbq. Voor de kinderen is er ook verse popcorn verkrijgbaar, de allerkleinste kunnen zich laten schminken

Neem gerust je ouders, opa en oma of vriendjes en vriendinnetjes mee want de Open Dag is er voor álle leeftijdsgroepen!
Teamfoto's

Op zaterdag 5 en 12 oktober zullen er voorafgaand aan alle thuiswedstrijden teamfoto's worden gemaakt. Geblesseerd, zwanger of ander ongemak....... trek toch je tenue/trainingspak aan en probeer je team zo volledig mogelijk op de foto te zetten.

Zaterdag 5 oktober
11:50 uur: Dames 6, Meisjes A1, Meisjes C3
13:50 uur: Dames 5, Meisjes C2
15:50 uur: Dames 4, Heren 1, Meisjes B1
Zaterdag 12 oktober
11:50 uur: Dames 3
13:50 uur: Meisjes C1, Dames 1
15:50 uur: Dames 2
Belangrijke contactgegevens
Secretariaat:
Sandra Veugelers
secretaris-vcw@vcweert.nl

Penningmeester:
Sharda Kin
penningmeester-vcw@vcweert.nl

Ledenadministratie
Sharda Kin
ledenadministratie@vcweert.nl

Sponsoring:
Joost Verheijden
sponsoring@vcweert.nl

Technische Commissie:
Tjebbe Smit
tc-vcw@vcweert.nl

CMV-jeugd:
Maxime Bethlehem
cmv@vcweert.nl

Recreatie:
Ton de Waal
info@liefhebberijvolleybalvcw.nl

Wedstrijdsecretariaat:
Daniëlle van Lierop
wedstrijdsecretaris@vcweert.nl
 
Scheidsrechterszaken:
Evie Lamerikx
scheidsrechter@vcweert.nl

PR en Communicatie:
Nicole Pepels
pr@vcweert.nl

Kleding:
Jeanique Smit
kleding@vcweert.nl

Zaalbeheer:
Sandra Saes
zaalbeheer@vcweert.nl

Activiteitencommissie:
Nicole Pepels
acvcweert@gmail.com

Vertrouwenspersoon:
Yvonne Lacroix
vcp@vcweert.nl

Kantine:
Ton Baetsen


Buitentoernooi:
Joost Verheijden
buitentoernooi@vcweert.nl  
 
Facebook
@VCWeert
VC Weert Volley
VC Weert/ VCB
Copyright © 2017 PrismaWorx VC Weert All rights reserved.
*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

Our mailing address is:
pr@vcweert.nl

Hoe wil je je nieuwsbrief ontvangen?
Je kunt hier je instellingen aanpassen, update your preferences , of  uitschrijven

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*