Nieuwsbrief PrismaWorx VC Weert 06 21-11-2018

*|MC:SUBJECT|*

Nieuwsbrief 06 21-11-2018 
Het bestuur van VC Weert vraagt jullie  aandacht voor het vlgende.

Vanaf nu is het voor iedereen die VC Weert een warm hart toedraagt mogelijk om jouw sponsordoel GRATIS te sponsoren.

Ga de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst naar https://www.sponsorkliks.com/
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=7736&v=website&cn=nl&ln=nl&sc=dync
Op de website staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert jouw sponsordoel een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost U dus niets extra.

Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgenVia jouw sponsordoel kunt u terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert.
Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!
 
Onze opbrengst over de afgelopen paar maanden is 240  euro maar hier is nog veel meer te halen.
Bij vragen, contact Joost Verheijden
 
Sportieve groet,
Bestuur VC Weert
Bericht van het bestuur 
 

Beste leden,

Het bestuur is afgelopen tijd druk bezig geweest met het opstellen van een privacyverklaring voor ons vereniging. Deze is terug te lezen op de website. Aanvullend hierop willen wij alle leden en ouders erop wijzen dat er tijdens volleyball aangelegenheden foto’s of ander beeldmateriaal kan worden gemaakt. Deze kunnen wij plaatsen in de nieuwsbrief of op social media. Dit gaat uitsluitend om beeldmateriaal en eventueel de naam.

Mocht u hier vragen over hebben of als u niet wil dat er een (team) foto van u of uw kind online komt te staan neem dan even contact op met secretaris-vcw@vcweert.nl

Groeten
Bestuur VC Weert

Update Tel en fluit schema 21-11-2018 
 

Beste leden,

Hieronder een update van het tel en fluit schema voor de resterende wedstrijden in eerste helft van seizoen 2018-2019.
Kijk hier dus goed naar!
Let op dat je zowel als scheidsrechter en teller ingedeeld kan zijn, of ook bij de begeleiding van cmv wedstrijden.
CMV wedstrijden zijn blauw gearceerd.
Ben je verhinderd? Zorg dan zelf voor een vervanger.
Zoek je geen vervanger, dan is de boete voor jou!
Elke wijziging dien je bij de scheidsrechtercommissie door te geven: scheidsrechter@vcweert.nl
Zie je onjuistheden in het schema, laat het dan ook weten.

We zijn nog dringend op zoek naar een ervaren scheidsrechter voor de wedstrijd van dames 3 op 24-11-2018 om 12.30uur. Wie kan? Meld het ons.

Met vriendelijke groet,

De scheidsrechtercommissie

 

Wedstrijdverslag dames 1 17-11-2018
Afgelopen zaterdag speelde we in het verre Zuiddorpe, Zeeland. Hoewel de reis 🚘lang was kan ik over de wedstrijd helaas een stuk korter zijn. Toen het eerste fluitsignaal was gefloten pakte we een voorsprong met de service. Helaas werden daarna de ballen aan het net niet afgemaakt en lag de pass niet lekker. Set 1 verloren op naar set 2. Set 2&3 hebben we beide kansloos verloren, we kwamen niet in ons spel. Set 4 dan maar, weer op 0 beginnen en kijken of we toch nog konden laten zien wat we kunnen en een punt meenemen naar Limburg. Deze set ging een stuk beter, er werd beter verdedigd en ook kwamen er al wat meer speelsters door met de aanval. Helaas hebben we het niet kunnen afmaken. De 4e set ging met 25-23 naar Stevo. 
We zijn niet trots op wat we hebben laten zien en 100% zin om dit aanstaande zaterdag thuis om 14.30 tegen Dunamis Ds1 recht te zetten!! 🤩
Wedstrijdverslag dames 2 17-11-2018
Afgelopen zaterdag, 17 november, hadden wij wedstrijd tegen VC Maasdal DS1. We begonnen goed en stonden de eerste set gelijk wat puntjes voor. Tot zij op een gegeven moment terug kwamen en het nog even spannend werd. We moésten door blijven gaan, we hadden de eerste set bíjna in de pocket dus we moesten risico’s nemen en blijven scoren. Dit deden we en met een resultaat van 25-22 was de eerste set van ons. Yes! Met goede moed gingen we de tweede set in. Deze zou ook voor ons zijn! Helaas verliep dit anders dan wij verwacht hadden. We hebben deze set dan ook laten liggen met 17-25. Dit kwam voornamelijk door onze eigen fouten; er werden erg veel service fouten gemaakt, de pass kwam een stuk minder goed dan in de 1e set, en er werd minder gescored. Jammer.. Maar ondanks de fouten die we maakten en de punten die maar bij het andere team bleven aantikken, bleven we wel enthousiast en fanatiek, en bleven we elkaar aanmoedigen. 3e set dan. In deze set speelden we n stuk beter dan in de 2e set en we scoreden flink wat punten, set dan ook gewonnen met 25-17. Op naar de 4e set!! 3-1 zou het gaan worden en niet anders. De 4e set begon weer goed, we gingen voor elke bal en probeerden geen puntjes meer te laten liggen. Dit ging goed, wij stonden voor en het zag er goed uit voor ons deze set. Helaas ging middenspeelster Valerie van Gerwen door haar enkel bij het landen van een sprong. De enkel was helemaal opgezwollen en omdat er veel pijn was, moest ze gewisseld worden. Fleur Steyvers kwam voor haar in de plek. Zij speelt normaal niet op de midden dus dit was een uitdaging voor haar. Door de omstandigheden en veranderingen werd het erg chaotisch en rommelig in het veld en zo kon VC Maasdal gemakkelijk puntjes scoren. Hiermee helaas met eindstand van de 4e set 19-25 verloren. Ondanks dat heeft iedereen zijn best gedaan maar wilde het helaas niet lukken. 2-2 was het, dus dat betekende een 5e set. Kom aan, deze laatste set moest dan voor ons zijn! Iedereen hoofd leeg maken en nog even concentreren voor de laatste 15 puntjes, maar de tegenstander had ineens de smaak te pakken na de vorige set, en dachten er hetzelfde over als ons. Wij begonnen de set met de service, die helaas meteen fout ging.. shit. Zij kwamen aan de serve en door nogsteeds wat onrust in het veld lieten we de punten liggen, de laatste set dan ook met 7-15 verloren. Eindstand hebben we de wedstrijd met 3-2 verloren. We hebben er hard voor gewerkt en als we deze wedstrijd onder normale omstandigheden en minder onrust en gedoe gespeeld hadden, zijn wij er van overtuigd dat we hem hadden kunnen winnen. Deze wedstrijd als cadeautje voor Maasdal dus. Hopelijk hebben wij meer geluk bij de volgende wedstrijd
 
Wedstrijdverslag dames 4 17-11-2018
 

Na een week euforische stemming vanwege onze eerste zege vorige week in Urmond, traden we nu weer bloedfanatiek aan tegen onze vriendinnen uit Linne. 
De messen werden geslepen en met t stoom uit de oren begonnen we aan de eerste set. En lekker dattie ging: er werd mooi gevolleybald, en dat resulteerde in een 25-18 overwinning in de eerste set. Tweede set begon zoals de eerste was geeindigd en wat ging ie weer lekker. Het zelfvertrouwen groeide en zo ook de score: 25-14 was de eindstand.  De bankzitters hadden nog geen genoeg van hun plaats op de bank, dus dezelfde 6 traden weer aan om nog meer punten binnen te slepen. De vermoeidheid nam toe en het spel werd wat slordiger en daardoor was het nog even spannend in set 3. Maar een 17-22 achterstand werd vakkundig omgebogen in een 25-23 overwinning. De winst was binnen en in ieder geval al 4 punten. Maar er was meer te halen....dachten we. De arrogantie nam wat toe😁 en ondanks twee frisse wissels werd de 4e set niet binnengehaald en ging er toch nog 1 puntje mee naar Linne: 21-25. 
Desalniettemin: er zijn weer 4 punten in the pocket! Dit smaakt naar meer!!! 

Als versterking deze week mee met ons: Kim Pepels: gedreven tot op t bot met een keelgeluidje waar de duivel nog jaloers op zou zijn, gaf zij een prachtige show weg op de midden. Kim bedankt! 

Groeten van dames 4 en tot volgende week met hopelijk (m)weer goed nieuws!

 Verslag jeugdkamp 2018/2019 en oproep
 

Jeugdkamp 2018/2019

Het is al even geleden maar we willen toch nog even terugblikken op het jeugdkamp van 2018 voordat we beginnen aan de voorbereidingen van het jeugdkamp 2019.

Voor de organisatie van het kamp 2018 waren 4 commissieleden afgetreden en hier zijn slechts 2 nieuwe commissieleden voor terug gekomen. Samen met nog 1 zittend lid bestaat de commissie dus  slechts uit 3 leden. We hebben ondervonden dat het een bijna onmogelijke taak is om dit met 3 personen te regelen en organiseren. We hebben toch doorgezet en ons uiterste best gedaan om er iets van te maken. Uiteindelijk hadden we een leuk programma in elkaar gezet en zagen we het kamp vol vertrouwen tegemoet. Helaas kwam de ene tegenslag na de andere. De geplande volleybalclinic ging niet door, de zanger voor bij het kampvuur liet het afweten en de geplande ochtend aan de klimwand kon ook niet doorgaan. 

Gelukkig is het ondanks alles, naar onze mening, toch nog een geslaagd kamp geworden mede dankzij de enthousiaste jeugd en alle vrijwilligers.

Nu we aan het begin staan van de voorbereidingen voor het kamp van 2019 willen wij een dringende oproep doen om meer commissieleden te krijgen die ons kunnen helpen met de organisatie van het kamp en die mee willen denken en mee willen werken aan de invulling van het programma voor dit weekend. Met meer zielen krijg je nu eenmaal makkelijker ietsvan de grond. 

Als je ons wilt komen versterken dan kun je contact opnemen met Jolanda Maertens of met Claudia Dodemont via de mail: jeugdkamp@vcweert.nl of spreek ons aan. Wij wachten op jullie.

 

Programma komend weekend
tum Tijd Team thuis Team uit Locatie                            
24-11-2018 12:30 PrismaWorx VC Weert DS 3 ActiveRooy DS 2 Aan de bron, WEERT                            
24-11-2018 13:00 VC Athos '70 MC 1 PrismaWorx VC Weert MC 1 De Kruisweide, SEVENUM                            
24-11-2018 14:30 PrismaWorx VC Weert DS 1 Dunamis DS 1 Aan de bron, WEERT                            
24-11-2018 14:30 PrismaWorx VC Weert MC 2 Hyundai Peter Janssen Stravoc MC 2 Aan de bron, WEERT                            
24-11-2018 15:00 HORNERHOF/HHC MB 1 PrismaWorx VC Weert MB 2 Van Hornehal, HORN                            
24-11-2018 16:30 PrismaWorx VC Weert MA 1 Were-Di MA 1 Aan de bron, WEERT                            
24-11-2018 16:30 Jokers VC DS 2 PrismaWorx VC Weert DS 4 De Heeg, MAASTRICHT                            
24-11-2018 16:30 PrismaWorx VC Weert DS 5 Tupos DS 4 Aan de bron, WEERT                            
24-11-2018 17:00 VC Trivia DS 3 PrismaWorx VC Weert DS 2 Gymzaal St. Jansstraat, METERIK                            
24-11-2018 19:00 HORNERHOF/HHC DS 5 PrismaWorx VC Weert DS 6 Van Hornehal, HORN                            
25-11-2018 10:00 Olsredlem N5 1 PrismaWorx VC Weert N5 2 MFC De Zwingel, MELDERSLO                            
25-11-2018 10:30 PrismaWorx VC Weert N4 2 VC Maasdal N4 2 Herteheym, HERTEN                            
25-11-2018 10:30 Hovoc N5 1 PrismaWorx VC Weert N5 2 MFC De Zwingel, MELDERSLO                            
25-11-2018 10:30 Prismaworx  VC Weert N5 3 Civitas N5 2 De Roerparel, SINT ODILIENBERG                            
25-11-2018 10:30 PrismaWorx VC Weert N5 1 Bach SV N5 1 Herteheym, HERTEN                            
25-11-2018 11:00 PrismaWorx VC Weert N4 2 Revoc/VCB N4 2 Herteheym, HERTEN                            
25-11-2018 11:00 PrismaWorx VC Weert N5 1 VC HERO N5 1 Herteheym, HERTEN                            
25-11-2018 11:00 Prismaworx  VC Weert N5 3 SV Ludentes N5 1 De Roerparel, SINT ODILIENBERG                            
25-11-2018 11:00 PrismaWorx VC Weert N4 1 VC Fortutas N4 2 Sport- en squashcentrum, NEDERWEERT                            
25-11-2018 12:00 PrismaWorx VC Weert N4 1 SV Ludentes N4 1 Sport- en squashcentrum, NEDERWEERT
Verjaardagen in November en december
 
         
Rozan Janssen 4/11   Maud Bosch 2/12
Brent Verschuuren 6/11   Evi Goth 2/12
Miriam Moonen 8/11   Teuntje Sak 4/12
Bibi Heijnen 8/11   Floor Postma 4/12
Elly van der Linden-Dijkstra 9/11   Fons van der Linden 5/12
Tonnie van Mill 9/11   Simone Kuypers 6/12
Ruben Manders 9/11   Jeslyn Timmermans 7/12
Sandra ten Elshof 13/11   Ashley Vrijhoeven 8/12
Quinty Kastelijns 15/11   Ruben Coenen 9/12
Harrie Raemaekers 17/11   Rogier Stijnen 12/12
Marien Voets 17/11   Inge Smit 13/12
Lara de Goeij 18/11   Jos Pangels 13/12
Indira Jalimsing 18/11   Nicole Pepels-Klomp 14/12
Flore Snellen 21/11   Amal Bouaadi 18/12
Esmée Koppen 23/11   Tom Kooijman 19/12
Paul Custers 23/11   Cor van Herwijnen 19/12
Kiki Huurdeman 27/11   Kristel Thijssen 20/12
Jan Lemmen 28/11   Marco Verdonschot 23/12
Bloem Boeringa 28/11   Pauline van Hulzen 25/12
Kelly Eijlander 29/11   Roxy Wullems 25/12
Silke Engbrenghof 30/11   Nissrin Bounja 28/12
Bas Gersen 30/11   Bo Hölzken 29/12
      Jan Voets 31/12
Secretariaat                 : Sandra Veugelers            secretaris-vcw@vcweert.nl
Penningmeester          : Sharda Kin                       penningmeester-vcw@vcweert.nl
Ledenadministratie      : Nancy Althusius               ledenadministratie@vcweert.nl
Sponsoring                  : Joost Verheijden                  sponsoring@vcweert.nl
Technische Commissie: Tjebbe Smit                      tc-vcw@vcweert.nl
CMV-jeugd                   : Maxime Bethlehem       cmv@vcweert.nl
Liefhebberijcompetitie  : Ton de Waal
                                       Fons vd Linden                 info@liefhebberijvolleybalvcw.nl
Wedstrijdsecretaris       : Daniëlle Poetoehena                wedstrijdsecretaris@vcweert.nl
Scheidsrechterszaken  : Paul Custers,
                                       Frank Everaerts, 
                                       Ton de Waal                      scheidsrechter@vcweert.nl
PR en Communicatie    : Arjan Meuwissen             pr@vcweert.nl
                                        
Kleding                            Paul  Custers                  kleding@vcweert.nl
Zaalbeheer                    : Sandra Saes                 zaalbeheer@vcweert.nl
Activiteitencommissie    : Nicole Pepels                   acvcweert@gmail.com
Combinatiefunctionaris  : Maxime Bethlehem    
Vertrouwenscontactpersoon: Yvonne Lacroix                vcp@vcweert.nl
Copyright © 2017 PrismaWorx VC Weert All rights reserved.
*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

Our mailing address is:
pr@vcweert.nl

Hoe wil je je nieuwsbrief ontvangen?
Je kunt hier je instellingen aanpassen, update your preferences , of  uitschrijven

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*