*|MC:SUBJECT|*

Nieuwsbrief 07 B 07-12-2018

MB1 kampioen komende zaterdag?

Het zal spannend worden.

De meiden van de B1 hebben in hun eerste seizoen in de B-competitie al zes keer gewonnen en een wedstrijd nipt met 3-2 gewonnen.

In de poule staat het team nu 7 verliespunten voor op de nummer 2, met nog twee wedstrijden te spelen.

Komende zaterdag 8 december staat wedstrijd nummer 9 op het programma om 12.30 uur tegen Set Up in sporthal Aan de Bron.

Bij winst met 3-1 zijn de meiden kampioen van de eerste helft!

Wij gaan er voor. Komen jullie ons aanmoedigen?

MB1

Wedstrijdverslag dames 4 6-12-2018

Vanavond togen wij, nog vol van wat de Sint ons gisteren allemaal gebracht heeft, voor de verandering weer eens naar het zuiden.
Nuth was deze avond de plaats des onheils. Zonder “ons” Dreeke, maar mét moeder en dochter Pepels ( jawel, die laatste kennen we  nog van haar soepele keelgeluidjes).
Laat in de avond, het leek al wel bijna nacht, begonnen wij aan de wedstrijd. Wellicht dat dat er ook mee te maken had dat wij de eerste set dachten dat we nog aan t inspelen waren. Het was niet zo..uh..heel goed. 25-16. Maar wij waren niet voor één gat te vangen, dus wij voerden een gouden wissel uit. We brachten moeke Pepels in t veld en dat hebben ze geweten daar in Nuth: de set was voor ons: 24-26 ( ja, ja it was close, maarja: hebben is hebben).
Never change a winning team is ook al zo’n eeuwenoude inkopper en dus begonnen wij met dezelfde 6 aan de derde set. En wat ging ie lekker in den beginne. We stonden n heel eindje voor. Maar toen werd alles anders: wij kakten in en de tegenstander werd beter. We kwamen nog goed terug maar moesten de set toch aan Vludoc laten: 25-18.
We voerden in de vierde set weer een wissel toe en probeerden er een 5-setter van te maken. Dat leek te gaan lukken, maar uiteindelijk trok de tegenpartij toch aan t langste eind:25-21.
Helaas een verlies, maarrrrrrr toch weer 1 puntje mee naar Weert.
Zaterdag staat de laatste thriller van deze helft op het programma. Voerendaal komt dan op bezoek in AdB. Deze dames staan 3e, ver boven ons dus, maar je weet maar nooit hoe een koe n haas vangt🐮🐰.

En dan nog het volgende:
* Nicole en Kim Pepels, moeder en dochter samen in één team en dan ook nog 2e klasse! Prachtig!!👍👍 En dames bedankt voor t meegaan!!
*Eervolle vermelding voor Kelly: zij blokte deze wedstrijd maar liefst TWEE ballen af. Daarover was zij zo enthousiast dat ze zich direct bij de scheidsrechter mocht melden🤣🤣.

Groeten van Ds4

Secretariaat                 : Sandra Veugelers            secretaris-vcw@vcweert.nl
Penningmeester          : Sharda Kin                       penningmeester-vcw@vcweert.nl
Ledenadministratie      : Nancy Althusius               ledenadministratie@vcweert.nl
Sponsoring                  : Joost Verheijden                  sponsoring@vcweert.nl
Technische Commissie: Tjebbe Smit                      tc-vcw@vcweert.nl
CMV-jeugd                   : Maxime Bethlehem       cmv@vcweert.nl
Liefhebberijcompetitie  : Ton de Waal
                                       Fons vd Linden                 info@liefhebberijvolleybalvcw.nl
Wedstrijdsecretaris       : Daniëlle Poetoehena                wedstrijdsecretaris@vcweert.nl
Scheidsrechterszaken  : Paul Custers,