Open Dag Sporthal Aan de Bron 6 oktober 2019

Open Dag sporthal Aan de Bron in Weert

Vier verenigingen slaan de handen in één!

 Op zondag 6 oktober a.s. organiseren vier sportverenigingen gezamenlijk een Open Dag in sporthal Aan de Bron in Weert. Centraal tijdens deze open dag staat uiteraard de sport, bewegen, gezondheid en vitaliteit voor jong én oud. In deze sporthal zijn op dit moment vier verenigingen actief, t.w. handbalvereniging HV Rapiditas, de volleybalvereniging VC Weert, gymnastiekvereniging Jan van Weert én tafeltennisvereniging TTV Zuiderhuis/Megacles. Om ook jou kennis te laten maken met de sport en de verenigingen, slaan de vier verenigingen de handen in één!

Tijdens de open dag worden diverse demonstraties verzorgd en kunnen bezoekers deelnemen aan sportclinics (neem je sportschoenen mee!). Heb je deelgenomen aan een clinic dan ontvang je een stickertje op je stempelkaart. Scholieren hebben deze stempelkaart op school ontvangen tijdens de gymles dus neem ‘m mee! De stempelkaart is ook voor alle andere bezoekers in de sporthal te verkrijgen bij binnenkomst . Aan het einde van de middag worden onder de deelnemers leuke prijzen verloot!

Verder willen de verenigingen er met name een gezellige en sportieve middag van maken. Buiten achter de sporthal komt bij goed weer een stormbaan te staan. De kantine is geopend en buiten is een broodje hamburger of worst verkrijgbaar van de bbq. Voor de kinderen is er ook verse popcorn verkrijgbaar, de allerkleinste kunnen zich laten schminken. Tevens kunt u informatie verkrijgen over het gebruik van spieren, het voorkomen van blessures en therapiebehandelingen.

De Open Dag in Sporthal Aan de Bron vindt plaats op 6 oktober a.s. van 13.00-17.00 uur. U vindt de sporthal aan de Maaslandlaan 3 te Weert. Komt je óók? Neem gerust je ouders, opa en oma of vriendjes en vriendinnetjes mee want de Open Dag is er voor álle leeftijdsgroepen!

Contact opnemen

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken