Tel en fluit schema najaar 2017 versie 18-9

Beste leden,

Bijgevoegd het tel en fluitschema voor het najaar 2017.

Mocht er onverhoopt iets fout in staan, dan graag laten weten via scheidsrechter@vcweert.nl

Er is voor gekozen om vooral actieve spelers/speelsters in te plannen in het schema. Mocht je een datum niet kunnen tellen of fluiten, wissel dan met iemand van je eigen team.

Dit is jullie eigen verantwoordelijkheid. Geef de wisseling dan ook door aan ons, zo houden wij het schema up to date en kunnen er geen miscommunicaties ontstaan wegens foute versies.

Kun je echt niemand vinden ter vervanging, dan dit graag doorgeven waarna wij “proberen” te zoeken naar een oplossing. Dit kan bij een ander team zijn of bij niet spelende leden.

Digitaal wedstrijdformulier

Zoals jullie wellicht al hebben gehoord moet er vanaf komend seizoen digitaal geteld gaan worden. Om dit te kunnen doen willen we jullie (voor nu) verzoeken om de officiële app op je smartphone te installeren

(“volleybal.nl – mijn competitie”). Hierop moet je inloggen met je nevobo-account. Klik op onderstaande youtube link voor een filmpje van het gebruik hiervan.

https://www.youtube.com/watch?v=evWIrKZEEO4

Voor meer informatie of de demoversie, zie de volgende link: https://www.nevobo.nl/wedstrijdsport/zaalvolleybal/digitaal-wedstrijd-formulier/

Aanstaande woensdag bij de algemene ledenvergadering zal hier ook even aandacht aan worden geschonken. Vragen hierover kunnen jullie dan stellen. Mocht je niet aanwezig kunnen zijn, dan kan de vraag ook per e-mail worden gesteld.

Met vriendelijke groet,

De scheidsrechtercommissie

Contact opnemen

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken