verslag 17 maart D5

Zaterdag 17 maart reden wij naar Maasbree om tegen Asterix D3 punten mee naar Weert te nemen. Het was volle bak daar met 3 wedstrijden naast elkaar, gezellig tijdens de warming-up met wat muziek erbij.
Maar toen de wedstrijd begon konden wij onszelf, de tegenstander, laat staan het fluitje van de scheidsrechter niet meer horen. Wat bleek: naast ons werd er een belangrijke wedstrijd in een herenpoule afgewerkt. Dat resulteerde in een trommel op de tribune, uitzinnig publiek en twee teams die op een “Barry White” niveau aanmoedigingen schreeuwde en dat de hele wedstrijd lang. Of het daar aan lag of ergens anders…….wij hadden het idee dat onze wedstrijd in slow motion ging. Aan de setstanden is te zien dat het een relatief makkelijke overwinning was, maar elke set moesten we ons zelf oppeppen om er een stapje bij te doen. Dat lukte en we namen 5 punten mee naar Weert.
Daar konden we gelukkig nog een groot gedeelte van de wedstrijd van D1 zien. Die zeker niet in slow motion speelden en een wel verdiende en brood nodige overwinning boekten op Flynt Fast D1. De daar aanwezige trommels zorgden er gelukkig voor dat we weer “wakker” werden en bleven tijdens de wedstrijd.
Komende zaterdag spelen wij in Meijel tegen Peelpush D6 en hopen weer met punten naar huis te komen.
Contact opnemen

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken