Verslag jeugdkamp 2019

Op 18 en 19 mei hebben we genoten van het jeugdkamp voor de CMV en de C-jeugd. Na het verzamelen en het opbergen van de spullen in het scoutinggebouw van Sint Maarten, zijn de teams voor het middagspel bekend gemaakt en liep ieder team met 2 vrijwilligers naar het Stadspark. Omdat hier ook het buitentoernooi van VC Weert plaats vond was dat een mooie plek voor ons om als honk voor de middag te gebruiken. We hebben hier de lunch gehad en daarna kon het super leuke, te gekke spel beginnen, Crazy 88. Ieder team kreeg een blad met 50 opdrachten. De teams mochten zelf bepalen welke opdrachten ze gingen uitvoeren en in welke volgorde ze dat wilden doen. Er moest van elke opdracht een foto of filmpje verstuurd worden naar de jury, Flore en Esther, die met hun laptop in het stadspark alle foto’s en filmpjes beoordeelden en de score bij hielden per team. Sommige opdrachten waren verplicht en bij een aantal opdrachten kon je extra punten verdienen. De uitvoering was in het stadspark en in de stad. De opdrachten waren makkelijk, moeilijk, hilarisch, uitdagend en hadden creatieve breintjes nodig. Het was echt geweldig verlopen en iedereen was zeer fanatiek.

Rond half zes was het spel ten einde en zijn we naar het scoutinggebouw teruggelopen. Hier kon iedereen zijn slaapplaats in orde maken en nog ff chillen voor het avondeten.
Na het eten werd het kampvuur opgestookt voor de marshmellows, die er altijd in gaan.

Daarna is er nog een kei leuk karaoke feestje gebouwd en natuurlijk hebben we nog naar onze Duncan gekeken. Hierna gingen de kleintjes slapen en de oudere jeugd hebben de hele finale van het songfestival afgekeken. Het werd een latertje want natuurlijk wilde ze op de uitslag wachten.  De gillende meiden deden de leiding, die buiten zat, verrassen omdat hun netwerk langzamer was dan die van de meiden en zij dus eerder wisten dat Duncan had gewonnen.

Zondag ochtend, na een kort nachtje, werd er ontbeten, de lunchpakketten klaar gemaakt en de slaapzalen weer opgeruimd. Om 10.00 uur vertrok de bus naar Gaia Zoo. Hier heeft de jeugd een prachtige dag gehad en zeer mooi weer. Na een laatste ijsje, vertrok de bus weer richting Weert waar de ouders al stonden te wachten om hun kroost weer mee naar huis te nemen.
We mogen met enige trots wel zeggen dat het weekend zeer geslaagd was.

Heel binnenkort gaan we de datum voor het jeugdkamp van 2020 al bekend maken en natuurlijk hopen wij weer op net zo’n goede opkomst als dit jaar.
Tenslotte willen wij alle vrijwilligers heel, heel hartelijk bedanken voor hun inzet. Zonder hun hadden wij dit kamp niet kunnen uitvoeren en ook hun zien wij volgend jaar weer heel graag terug.

Tot volgend jaar!!

Jeugdkampcommissie

Contact opnemen

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken