verslag wedstrijden19 Nov CMV niveau 5.1

Vanmorgen zijn we in Ell geweest en met veel plezier gespeeld tegen Bach SV en Voluntas.

We starten tegen Bach SV. De tribune gevuld met onze trouwe supporters en maar liefst 2 mascottes. Ze zijn een maatje groter geworden en voorzien van een tenue van de club. Gedurende de wedstrijd lukt het bijna niet om 3x over te spelen waardoor we punten laten schieten. We kijken in de tweede set vaak naar het scorebord want de spanning stijgt……we staan gelijk. Het zal toch niet waar zijn dat we gaan verliezen! We vechten ons terug in de wedstijd en winnen alsnog met 4-0. Pffff na deze wedstrijd moeten we even ontladen. Goed hoorbaar door de akoestiek in de kleine sporthal van Ell.

Meteen daarna moeten we weer aan de bak tegen Voluntas; klaar staat, boem sjakkalakka boem boem en focus!

Hier laten we zien dat we klaar zijn om door te stromen naar niveau 6. Het was een mooie gelegenheid geweest om veel te               “ oefenen ” met het 3x overspelen. Hebben we niet laten zien jammer genoeg. Daarin tegen vielen er vaak aces dus hebben we onze choreografie wél geoefend…. J

Deze wedstrijd winnen we ook met 4-0.

Nog 3 wedstrijddagen te gaan en dan weten we op welke positie we eindigen. Het wordt elke week spannender. Niet goed voor de bloeddruk van de supporters maar we laten ons niet kennen!

Volgende week op naar Linne!!

Contact opnemen

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken