Wedstrijden MA2 tot nu toe

Wedstrijden MA2

Wij als trainers/coaches van MA2 hebben nog geen wedstrijdverslag van MA2 voorbij zien komen ( waarvoor hen straftraining wacht 😉), maar wij willen toch het een en ander kwijt over deze dames, zo aan het einde van de eerste helft.

Vol goede moed begonnen zowel de dames als wij als trainers aan dit seizoen. De meiden hadden nog nooit van het 5-1 systeem gehoord en ook het spelen op “vaste” posities was hen vreemd. Werk aan de winkel dus. In een heel korte tijd maakten de meiden zich het 5-1 systeem eigen en begonnen ze aan de competitie.  De missie was duidelijk: winnen is niet het belangrijkste. Plezier in het spelletje, het 5-1 systeem leren kennen en aan elkaar wennen is het doel.
En hoewel de dames niet iedere wedstrijd wisten te winnen, hebben wij hele goede dingen gezien en een enorme groei van ALLE dames in een korte tijd.
Het 5-1 systeem kunnen ze in inmiddels dromen, ze kunnen allemaal bovenhands serveren ( en dat was in het begin wel anders), ze werken steeds beter voor elkaar, er zit warempel een klein beetje beweging in en de aanvallen gaan steeds beter.
In de wedstrijden zien we steeds vaker ook resultaat naar werken. En zo gebeurde het dat de laatste wedstrijd met 4-0 gewonnen werd en dan is het toch net een beetje alsof je winterkampioen bent😄, ook al ben je dat op papier niet.
Wij zijn trots op wat deze meiden laten zien en hopen dat de groei zich in de tweede helft van het seizoen verder ontwikkelt. Want volgens ons kunnen ze nog véél beter aanvallen en verdedigen, blokken, serveren etc.
Uiteraard kregen ook wij hulp van andere mensen in de vorm van trainen en coachen als wij er niet bij konden zijn. Paola, Kelly, Sanne, Merel en Anneke: bedankt voor jullie trainingen.
En niet te vergeten: Cor van Herwijnen die zich steeds heeft opgeworpen als coach als wij niet mee konden.
Wij kijken uit naar de tweede helft van het seizoen en hopen dat dat net zo’n leuke helft wordt als de eerste.
Angelique en Sandra

Contact opnemen

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken