Wedstrijdverslag 10-12 Dames 4

Zaterdag 10 december ontvingen wij als nummer 4 van de poule de nummer 6 van dat moment Revoc D2. Volgens de prognose zouden we deze wedstrijd met 3-1 moeten winnen, maar…………….prognoses zijn er om onderuit gehaald te worden.
We begonnen voortvarend aan set 1 en binnen no-time stonden we 9-1 voor. Het massaal toegestroomde publiek stond bijna op de banken en we gingen gewoon door. Met 25-12 wonnen we de set. In de tweede set schrokken we van een kleine 0-4 achterstand, die we gelukkig halverwege de set weggepoetst hadden en zo denderden we door naar 25-16. Met 25-18 was de derde set ook voor ons. We stonden zonder dat de tegenstander het zag wel stiekem met 7 in het veld (lang leve de grotere shirts in de tas). Dat smaakte naar meer en we wilden toch echt vijf punten in Weert houden. Dat was een feit met 25-10 en zo zijn wij inderdaad de top 3 binnen gestormd (ja ja wij lezen de nieuwsbrief wel).
Komende zaterdag spelen we in Neerkant tegen de nummer 2 van onze poule NVC D1. Voor de kenners onder ons: dat is dat zaaltje dat nog kleiner is dan De Burcht en waar de verwarmingsbuizen over het plafond lopen.
Contact opnemen

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken