Wedstrijdverslag 10 maart dames 5

Na de 2,5 uur durende clash van vorige week tegen Hovoc D3 waren wij voorbereid op weer een lange wedstrijd tegen dit zelfde team op zaterdag 17 maart. Gelukkig bleef de tribune niet leeg door het meegereisde publiek van de tegenstander en zij zagen dat we meteen een voorsprong pakten (13-6). We vielen goed aan en de voorsprong bleef (19-11). En met een eindsprint werd het 25-12. Ook in de tweede set hetzelfde beeld (14-8). Hovoc probeerde nog wel onze gaten te benutten maar met goede verdediging konden zij daar ook niet scoren. Dat resulteerde in 25-15. We trakteerde het toegestroomde publiek op “spanning” in de derde set met een 3-3 stand, maar dat duurde niet lang omdat Hovoc geen antwoord had op onze servicedruk (12-4). Het kon nog beter en zo stond er 20-5 op het scorebord. Er volgde een kleine “inzinking” aan onze kant (23-9), maar we maakten het netjes af met 25-10. Misschien was de vierde set er één van “te nonchalant” en “we hebben al gewonnen” en deze verloren we dan ook met 15-25. Genoeg om over na te praten na de wedstrijd en dat deden we gezamenlijk met de tegenstander (wel zo gezellig). Dat duurde zelfs zo lang dat er van boven van de tribune werd opgedragen om te gaan douchen……blijkbaar had de “taxi” van de tegenstander nog meer te doen. Deze wedstrijd leek helemaal niet op die van vorige week, zeg maar gewoon: “ganz anders”.