Wedstrijdverslag 11-11 Dames 2

Wedstrijdverslag 11-11

Zoals jullie misschien al hadden gezien op onze facebookpagina hadden we vrijdag een gezellige avond i.v.m. Eline haar 21ste verjaardag, natuurlijk wel met ranja J. Wantja ’s avonds een vent s’ ochtens ook een vent. Na deze gezellig avond reisde we zaterdag af naar het kleine Brabantse dorpje Budel. Hier een wedstrijd om 19.00 tegen de nummer 4. Aangezien we in 4 wedstrijden 20 punten gepakt hadden moesten we dit natuurlijk proberen voort te zetten richting de 25.

Onze coach gaf aan een goede warming up te nemen zodat we gelijk vol de wedstrijd in konden.

Ondanks onze warming up was dit helaas niet het geval. Al snel kwamen we in de eerste set op een flinke achterstand van bijna 10 punten. Na een time-out kwam het spel nog steeds niet echt op gang. Ledub had een goede service reeks waardoor de ene naar de andere bal weg ketste. We kakte nog meer een waarna er nog een time-out aangevraagd werd. Dit bleek te helpen waardoor we goed terugkwamen, helaas was dit niet meer genoeg en verloren we deze set met 18-25.

Onze coach gaf aan weer van vooraf aan te beginnen. Blanco de wedstrijd in en knallen maar. Ook hierbij liep het weer niet goed. Opnieuw een goede service van de tegenstander waardoor dat de pases niet goed aan het net terecht kwamen waardoor we het niet af konden maken. Ledub had een sterke verdediging en een goede aanval op linksvoor. Ook deze ballen kregen we niet onder controle.

Na een goede servicereeks van Sophie kwamen we goed terug en stonden we zelfs even voor. Toch mocht dit niet baten en verloren we deze set net met 23-25.

Na deze 2 verloren sets merkte je de teleurstelling binnen het team. We waren tenslotte alleen maar gewend de laatste tijd te winnen. Na een goede oppepper gingen we weer opnieuw van start. Dit keer ging het gelijk op en stonden we een lange poos dik voor. We hadden een aantal mooie aanvallen en services waardoor we terugkwamen in ons eigen spel. Ondanks dat het op het einde nog spannend werd wonnen we deze set met 25-23. Iedereen juichte en was blij. Op naar een vierde en hopelijk ook winnende set.

De vierde set verliep deels weer hetzelfde als de eerste en tweede. We kregen opnieuw een goede aanval van de tegenstander en langzaam zakte de moed ons weer in de schoenen. Ondanks dat er een aantal ballen slecht gingen hadden we zelf ook een aantal mooie aanvallen en tikballen. Dit zorgde op het einde nog voor erg veel spanning. Helaas was ons enthousiasme weg waardoor we deze set net verloren met 25-27.

Iedereen was teleurgesteld en had het graag anders gezien. Ledub was deze wedstrijd helaas de betere partij, maar éen ding is zeker, aan ons vele publiek lag het zeker niet!

Aankomende 2 weken gaan we hard trainen zodat we de 25ste weer kunnen knallen tegen VC Olympia. Deze wedstrijd vind plaats om 17.00 uur in onze eigen vertrouwde zaal. Hopelijk winnen we dan weer met 4-0! Tot dan J