Wedstrijdverslag 11-3 Dames 4

Op 11 maart speelden wij een thuiswedstrijd tegen Asterix D4. Na een korte warming-up (allemaal routine op onze leeftijd), problemen bij sommigen met het gelijktijdig verwerken van 2 ballen (we zijn geen mannen hè….) en doof geworden van de muziek (misschien eens een Play list inleveren) begonnen we voortvarend met veel servicedruk (8-2), De voorsprong werd alleen maar groter (19-7) en met 25-11 werd de eerste set gewonnen. De tweede set werd een copy van de eerste. Veel druk met de service en aanvallen die meteen de grond raakten zorgden voor 25-8. Helaas ging de derde set iets minder makkelijk. Het was rommelig en we maakten teveel fouten, zodat we zelfs tegen een kleine achterstand aan keken (19-20). Gelukkig bracht een goede servicereeks weer wat lucht (23-20) en haalden we de set binnen met 25-22. Op onze jacht naar de derde plaats in de poule waren we vast van plan om alle punten in Weert te houden. De vijfde set kabbelde naar 16-15, tijd om een tandje bij te zetten en dat resulteerde in 25-16. Wij bedankten daarna ons publiek, wat in mindere getale aanwezig was dan bij de andere wedstrijden, maar die ons wel trakteerde op een echte wave!!
De tegenstander kon ondanks eventueel genuttigde toverdrankjes en gehoopte vleugels dus geen punten mee naar huis nemen.