Wedstrijdverslag 12 nov 2017 CMV niv 5.1

We zijn vanmorgen op reis geweest naar Reuver om te spelen tegen VC Patrick en Revoc/ VCB.

De eerste wedstrijd lijken we op een dieseltreintje wat langzaam op gang moet komen. Misschien nog een beetje moe omdat sommige meiden gisteravond ballenmeisje waren bij dames 1 of te lang bij het St. Maartensvuur zijn blijven hangen? Peptalk is nodig van de coach om ervoor te zorgen dat we geen onnodige ballen weg geven aan de tegenpartij. Gelukkig winnen we met 4-0 van VC Patrick en maken we ons op voor de tweede wedstrijd tegen Revoc/VCB.

Ook hier laten we onnodig wat punten liggen door af en toe een “ ik stond erbij en keek ernaar bal “ te laten zien. Wat hadden we ook alweer geleerd van onze trainster Karlijn? O ja, “ik“ roepen als de bal mijn kant op komt. Waren ze even vergeten. De coach en achterban zien het soms maar door de vingers daar de meiden aan het puberen zijn en wetenschappelijk bepaald is dat de hersenen op een andere manier functioneren!

Het lukt ons uiteindelijk toch om vaker 3 keer naar elkaar over te spelen en de bonuspunten te pakken.  Ook nu winnen we met 4-0.

Ha! Weer een wedstrijd gewonnen!! We weten dat we op 17 dec onze laatste wedstrijd spelen van dit seizoen en de overwinning lijkt een beetje in zicht te komen. Maar… we juichen nog niet te vroeg en gaan volgend week met veel energie richting Ell.

We houden jullie op de hoogte

Contact opnemen

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken