Wedstrijdverslag 14-1 Dames 1

Zaterdag stond de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar op het programma. De Groningse ploeg gedegradeerd uit de eredivisie was afgereisd naar onze Weert arena.

Groningen was met 2 wedstrijden minder gebrand om te winnen. Wij begonnen sterk met steeds een kleine voorsprong. Van te voren wisten wij dat het grote wapen van Donitas de servicedruk is. Dit bleek aan het einde van deze set wederom. We kregen de pass niet onder controle waardoor wij het spelletjes niet snel uit konden spelen. Met 20-25 moesten wij helaas de eerste set inleveren.

In set 2 en 3 kwam onze enthousiast Laury van Enckevort op haar nieuwe fancy schoentjes het veld binnen. Zij werd in deze set bediend door Anne Gabriels die in set drie vervangen werd door Maartje van Gestel. Beide sets waren een kopie van elkaar. Het begin was sterk maar het zwakte aan het einde af. We zetten met zijn alle een punt achter deze wedstrijd om zo ruimte te maken voor een nieuw begin. Deze week gaan wij hard trainen om de punten te verzilveren in Apeldoorn.

Supporters en sponsoren bedankt voor jullie komst zaterdag!

Laura Bock

Contact opnemen

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken