Wedstrijdverslag 14-1 Dames 2

Wedstrijdverslag 14-1

Afgelopen zaterdag stond er een uitwedstrijd tegen Stramproy op het programma. Het was de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar met sneeuw dus dat moest stiekem wel wat goeds voorspellen. Na heel aangekomen te zijn, gaf onze coach voor de wedstrijd aan dat we een erg goed en hecht team zijn geworden, nog beter dan hij ooit meegemaakt had. Dit kan natuurlijk alleen nog maar meer gaan groeien!

Eenmaal begonnen aan de wedstrijd liepen we al gauw op een flinke achterstand. Het liep niet helemaal goed in de verdediging en de aanval kwam niet door. Op het einde kwamen doormiddel van een goede service terug en wonnen we deze set uiteindelijk met 25-23.

De tweede set ging een stuk minder goed. In het begin ging het nog wel gelijk op maar daarna zakte het flink in. De service liep niet meer en stravoc had een sterke aanval die we maar niet afgeblokt kregen. De moed zakte in onze schoenen, meteen daarna vroeg onze coach een time out aan. Na deze time out kwamen we nog goed terug maar was niet voldoende, waardoor we deze set verloren met 25-23.

Bij de derde set hadden we een goed begin. De service liep lekker we hadden een goede aanval . Hierdoor liep het bij stravoc in de soep. De ene na de andere bal ketste of hadden ze niet. Waardoor we deze set een stuk dikker wonden met 25-15.

We hoopte nog één set te winnen zodat er geen 5de set hoefde te komen. Het bleef maar gelijk opgaan en de spanning liep hoog op. Beide teams hadden even een moment dat ze niet wisten wat ze aan het doen waren. Op het einde viel het net iets beter voor stravoc waardoor zij deze set pakten met 27-25.

Nog een 5de en laatste set te gaan. Met volle adrenaline van iedereen begonnen we aan deze set. Het liep goed en het viel op zijn plek. We wonnen deze set met 15-9 waarna bij iedereen de blijdschap van een overwinning was te zien!!

Volgende week zaterdag 21 januari staat er een thuiswedstrijd tegen Athos op het programma. Deze is om 18.30 waarbij jullie weer van harte welkom zijn om ons te komen aanmoedigen, tot dan!!