Wedstrijdverslag 14-1 MA1

Op zaterdag 14 januari hebben wij een uitwedstrijd tegen S’62 MA1 in Swalmen gespeeld. Het was de eerste wedstrijd van de 2e helft en de eerste wedstrijd in een nieuwe poule, dus een belangrijke wedstrijd! Na de warming-up begonnen we al goed, door een goede service reeks van Inge stonden we al snel voor. Deze set verliep verder prima en hebben deze gewonnen met 19-25. In de 2e set begonnen we met een achterstand maar die hebben we ingehaald door goede services, goede aanvallen en geplaatste prikballen. Op het einde van deze set verzwakten we een beetje en haalde de tegenpartij te veel punten, we hebben de laatste puntjes gestreden en uiteindelijk met 25-27 gewonnen door de positieve sfeer en de nieuwe yell die we hadden. We gingen de 3e set in met goeie moed, omdat we zo erg ons best hadden gedaan. De hele set verliep goed. En ook deze set wonnen we met een stand van 14-25. De moed bij de tegenstander liep ze in de schoenen. Maar wij bleven goed spelen met goede aanvallen, goede set-ups doordat de passes goed kwamen en bij service zaten goede reeksen. De laatste set hebben wij gewonnen met 10-25.

De eerste wedstrijd gewonnen met 4-0, goed begin van een mooi seizoen.