Wedstrijdverslag 14-4 Dames 2

Wedstrijd 14-04

De allerlaatste uitwedstrijd van het Seizoen en dat wel he-le-maal in Belfeld… De tijd, daar mochten we niet over zeuren ( al was het toch wel erg laat ), de hitte in de zaal daar zullen we ook maar niet over beginnen en dan ook nog volgens Vis die slechte inspeelmuziek. Hier begon de battle; om klokslag 19:00 uur werd het startsignaal gegeven van de wedstrijd door de ( zeer oplettende ) scheidsrechter.

Belfeld, Holyoke, de nummer 9 in de poule. Maar veel teams in de top die hier ( vooral uit ) een heel aantal setjes hadden laten liggen… Iets wat wij niet van plan waren waarna we snel opstap konden gaan!

Set 1; Zeer slechte start, een achterstand van 8-0 verscheen al gauw op het scorebord.. Na een time-out werd ons de moed weer ingepraat en na mooie aanvallen en goeie service reeksen waren we dan ook snel bij. Eindstand: 23-25.

Set 2; k*t set!!!!! Het liep niet aan onze kant en er werd niet meer voor ballen gegaan, ik blijf kort; 25-17.

Set 3; ( setjes ) Verliezen van de nummer 9, daar waren we niet op voorbereid!! Een goede peptalk hielp dan ook en de moed kwam er weer in. Door vooral veel mooie services kwamen er weer veel puntjes aan onze kant erbij. De ‘vieze’ balletjes op positie 1 kregen we onder controle en er werd weer gewerkt. Iets wat wij ( en sjaak ) liever zien!! Dit werd beloont met weer een setje voor ons!

Set 4; Deze set verliep gelijk aan de rest van de wedstrijd. Zij zochten goed de gaten op bij ons in het veld waardoor wij gefrusteerd raakte. Door goede strakke services van ons ketsten bij hen veel ballen weg en daar raakte zij weer gefrusteerd van. Mooie rally’s deze set die zowel door ons als hun werden verdient. Uiteindelijk vielen de ballen bij de dames van Holyoke net wat beter en kwamen wij op beslissende momenten de puntjes te kort. Op naar een vijfde set dus!!

Set 5; Verliezen?? Van de nummer 9?? Op de een-na-laatste wedstrijd?? Dat was ons dames 2 absoluut niet van plan!!!! Dus met deze instelling gingen wij de laatste set in.
Vanaf het begin in deze set was het spannend, wij een punt – zij een punt – wij een punt – zij een punt en zo bleef het lang gaan. Bij een 8-7 voor de meiden uit Belfeld werd er gewisseld van kant en op het moment dat wij de macht over de service kregen kwam er verschil. Zij kregen de pass niet onder controle en door rally-balletjes mooi in te passen werd er door Eline KNOER hard op de grond geslagen.

Na 2 uur gestreden te hebben gingen we toch met een dik verdiende overwinning naar huis ( al zeg ik het zelf ). Set eindstanden 23-25 / 25-17 / 23-25 / 25-23 / 14-16.

Volgende week ( snik snik ) de aller, aller, aller laatste wedstrijd tegen onze concurrent Olsredlem. Deze wedstrijd zal bepalen waar op de ranglijst we gaan eindigen (3e/4e/5e). Komt dat zien om 17:00 uur in onze vertrouwde hal Aan de Bron!!!