Wedstrijdverslag 14 april MC1

MC1 kan zaterdag 21 april kampioen worden in de hoofdklasse.
De meiden zijn bezig aan een prima seizoen. De eerste helft werd in de hoofdklasse de 3e plaats bereikt.
En in de tweede helft zijn we aan een prima serie bezig met alleen maar winstpartijen en slechts 2 verloren sets.
Afgelopen zaterdag moest er tegen ADC gespeeld worden. Een overwinning was noodzakelijk.
Helaas waren er twee van onze speelsters afwezig en was er dus maar één setupper aanwezig.
Aanpassen dus. En dat tegen ADC in Urmond. Er werd door de thuisploeg en -publiek een hels kabaal gemaakt.
Achteraf knap dat ze dit vol hebben kunnen houden.
Maar het is verschrikkelijk irritant, daar was heel het team er wel over eens.
De meiden bleven op de spannende momenten goed bij de les. De eerste twee sets werden allebei gewonnen met 25-22.
Set 3 en 4 gelukkig wat makkelijker (25-19 en 25-11). Dus met 5 punten terug naar Weert
Het verschil met de nummer 2, Tupos, is 4 punten. Dus één set is genoeg om het kampioenschap veilig te stellen.
Om 15.00 uur gaat de wedstrijd beginnen, dus komt allen om 15.00 uur naar sporthal Aan de Bron om ons aan te moedigen.