Wedstrijdverslag 25-3 Dames 2

Wedstrijdverslag dames 2

Zaterdag 25 maart speelden we uit tegen VC Kessel. Kessel stond ergens onderaan, maar we wisten van tevoren dat ze er speelsters van hun dames 1 bij gingen halen. We wisten dus dat het niet makkelijk ging worden, ook omdat wij er een paar geblesseerden en half-zieken bij hadden zitten én we misten een speelster. Al met al zat het ons niet mee en dat is helaas te zien aan de standen.

De eerste set begon al meteen gelijk op. Gelukkig deed onze tegenstander nog zuinig met de speelsters van hun dames 1 en we wonnen de set met 25-21.

In de tweede set maakte de coach van Kessel graag gebruik van al zijn wissels en wij kregen het moeilijk. We verloren de set met 16-25.

In de derde set wisten we al helemaal niet waar het mis ging. Met hun goede service kwamen ze al gauw op een voorsprong die voor ons helaas niet meer in te halen was. We verloren deze set met 14-25.

We moesten dus alles op alles zetten om nog te kunnen winnen. Rob gooide de opstelling maar een keer door elkaar om te zien wat er van ging komen. Het heeft blijkbaar wel deels gewerkt want, hoewel het maar krap was, wonnen we de set met 25-23.

Een 5-setter dus. We begonnen gelijk op maar Kessel wist met een goede service en aanval (en naar onze mening met enige hulp van de scheidsrechter) weer een voorsprong te behalen, waardoor we helaas verloren met 10-15.

Inge, evengoed heel erg bedankt voor het meespelen want zonder jou had deze ziekenboeg geen 5 sets kunnen spelen.

Volgende week gaan we er om 18.30 weer fit tegenaan tegen VC Maasdal in Weert.