Wedstrijdverslag 28-1 MA1

Afgelopen zaterdag speelde we onze wedstrijd tegen Bravo ’99, zij op de tweede plek en wij op de eerste plek. Het vorige seizoen hebben we tegen het zelfde team al twee keer gespeeld dus we wisten wel wat we ongeveer konden verwachten.
Toen we aangekomen waren in Westerhoven kregen we al een warm welkom. Ons kleedlokaal zat vol en toen we vroegen om een ander kleedlokaal werd er niet zo sympatiek gereageerd, maar goed we kleden ons om en begonnen met de wedstrijd.
De eerste set ging niet heel lekker, de pass kwam niet goed en het samenspel werd minder. We verloren de set met 23-25 door eigen fouten maar ook door een partijdige scheids. Er werden punten aan de tegenpartij gegeven die voor ons waren maar zo wilden we alleen maar nog harder winnen. In de tweede set gingen we er vol voor en met een aantal discussies met de scheidsrechter (die we niet wonnen) wonnen we de set met 20-25. We kwamen steeds meer op gang en wonnen ook de derde set met 20-25. De laatste set wilden we natuurlijk ook winnen en begonnen goed, de tegenstander leek de moed een beetje in de schoenen te zakken en we wonnen met 16-25. 3-1 gewonnen dus en volgende week gaan we weer knallen!
Iris Janssen
MA1
Contact opnemen

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken