Wedstrijdverslag 3-12 Dames 2

Zaterdag 3 december speelden wij (dames 2) een wedstrijd tegen VC Kessel DS 2, een aantal speelsters van ons team hadden al ooit tegen hen gespeeld dus zij wisten hoe het team in elkaar zat. Rob had ons verteld dat hij vond dat we wel 5 punten konden pakken tegen hen, maar dit moesten we nog maar eens proberen waar te maken.
De eerste set begon echt heel goed, de pass kwam goed, een mooie setup en daardoor konden we veel punten achter elkaar maken. De eerste set werd gewonnen met 25-19.
De tweede set kakte we in het begin een beetje in, zij maakte veel punten achter elkaar en daardoor lieten wij jammer genoeg ons hoofd hangen. Op het laatste hadden we gelukkig nog een aantal punten gepakt, maar het verschil was te groot om deze set nog te winnen. De eindstand was 19-25.
In de derde set kregen we te horen dat we deze set toch echt moesten pakken omdat we normaal veel beter speelden ten opzichte van hun. Dit ‘commentaar ‘ van Rob gaf ons veel motivatie en dit gaf een uitslag van 25-16.
We deden er alles aan om ook de laatste set nog te pakken, maar in deze set ging alles mis, de pass kwam niet met het gevolg van geen aanval. Zij hadden een goede serveerster in het veld staan en dat gaf veel ketsballen. Uiteindelijke stand: 11-25.
Dat betekende een 5e set en deze wilden we echt ongelofelijk graag winnen, maar zo dacht VC Kessel er ook over. Het was een set die heel erg gelijk op ging. De slechtere passers werden in het achterveld gewisseld en aan het net werd een goed blok gezet. Het was een hele spannende set en deze spanning was ook op de tribune te merken. Ondanks de spanning wonnen wij deze set met 15-13.
De wedstrijd werd dus gewonnen met 3-2 voor ons. We staan nu gedeeld 5e plaats en volgende week spelen we om 8 uur in Wessem tegen VC Maasdal Ds 1.
Dames 2
Contact opnemen

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken