Wedstrijdverslag 4 maart dames 2

Na een pauze van 14 dagen speelde we zaterdag 4 maart tegen Olsredlem DS 1. De uitwedstrijd verloren we met 3-1 waardoor we gemotiveerd waren om revanche te nemen.

De eerste set ging aanvankelijk gelijk op tot het moment dat we moeite kregen met hun service. Onze aanval verraste hun en voor we het wiste ging het weer gelijk op. We wonnen deze set met 25-23.

De tweede set was identiek aan de eerste. Aan het einde van de set was er een licht voordeel voor de tegenpartij. Ze stonde met 24-23 voor en hadden nog één puntje nodig en hadden bovendien nog de service. Ze verloren de service beurt en de stand was gelijk. En hierna pakte wij snel onze 2 puntjes en stonden we 2-0 voor.

Op naar de derde set (meestal onze mindere set).

Deze set kwamen we al snel op achterstand door hun goede service. Het was dan ook een set om snel te vergeten.

De vierde set zou de beslissing moeten brengen. We liepen al snel tegen 8 punten achterstand aan, die wisten we uiteindelijk niet goed te maken. We verloren deze set met 25-20.

Dus op naar een vijf setter. Aanvankelijk zag het er niet goed uit en we wisselde van zijde bij een stand van 8-3. Na een paar punten van ons raakte de tegenstander van slag. Zo konden wij middels een goeie service en enkele aanvallen door het midden deze set toch nog snel in ons voordeel beslissen.

Ons publiek juichte naar afloop met ons mee omdat we deze tegenstander met een 3-2 nederlaag naar huis stuurde.

Volgende week spelen wij tegen hornehof/HHC DS 3. Iedereen is welkom!