Wedstrijdverslag 8-4 Dames 2

Wedstijdverslag 08-04 dames 2

Afgelopen zaterdag stond er een uit wedstrijd tegen Hero Dames 2 op het programma. Door de afwezigheid/ niet kunnen meedoen van 2 speelsters hielp Inge ons mee uit.

Eenmaal begonnen aan de wedstrijd hadden we een goede start door de service van Sophie en dus ook een redelijke voorsprong. Op een gegeven moment kwam Hero goed terug met vooral een goede service, waardoor we deze set net afgaven met 25-23.

De tweede set ging mega goed van start. Door weer een goede service kwamen we al gauw op een voorspong van 11-1. Hero werd overdonderd en was even de weg kwijt. Door gewoon netjes en goed te blijven spelen wonnen we deze set met 25-16.

In de derde set liep het in het begin redelijk gelijk op. In het midden van de set hadden we een goede middenaanval en een redelijk block waardoor we wonnen met 25-15.

Nog een set te gaan. Deze moesten we natuurlijk ook winnen zeker omdat de vorige sets redelijk “dik” waren gewonnen. Maar ook om het feit dat we nu 3e staan en Athos met 1 punt onder ons staat.

Hero kwam niet meer terug in hun spel waardoor we deze set dik wonnen met 25-10.

We staan na afgelopen zaterdag nog steeds 3e en Athos nog steeds met 1 punt onder ons. Volgende week geen wedstrijd op het programma. Op zaterdag 22 April staat de laatste thuiswedstrijd op het programma. Hopelijk op een goede afloop zodat we dit seizoen af kunnen sluiten met een overwinning van een 3e plek voor ons zelf (aangezien we weer een nieuw samengesteld team zijn).

Tot over 2 weken!

Dames 2

Contact opnemen

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken