Wedstrijdverslag C1

De wedstrijd van zaterdag 12 Oktober die we speelde tegen Revoc MC 1 was een goede wedstrijd. Alleen was de laatste set een tegenvaller. We hebben ons best gedaan en gevochten voor de bal. Met een eindstand van 3-1 gingen we toch met een glimlach en winst het veld af. Er werden zeker wat foutjes gemaakt maar dat was  helemaal niet erg want daar trainen we natuurlijk op om alles goed te krijgen.
Iedereen in ons team vond dat we deze tweede wedstrijd goed hadden gespeeld alleen het was jammer van de laatste set. Iedereen had ook dingen die bij zichzelf goed gingen maar ook die minder goed gingen. We durfde minder als normaal.  Indira en Lisa deden de sprongfloat en die gingen goed! De bovenhandse opslag van iedereen ging ook goed. Ook de pass kwam goed bij de set-upper terecht. De set-up ging niet zo goed waardoor we niet vaak konden smashen en kregen de tegenstanders vaak een te makkelijke bal.
 De eerste set hebben we gewonnen met 25-10. De tweede set gewonnen met 25-17. De derde set gewonnen met 25-10. De vierde ster verloren met 23-25. Het was een leerzame, leuke tweede wedstrijd waar we trots op moeten zijn.
Het was fijn dat Lieve kwam kijken. Ze kan nog niet meespelen maar we hopen dat ze snel weer opknapt en mee kan spelen.
Tijdens onze wedstrijd zagen we op het andere veld dat Kim door haar enkel ging. Kim; we wensen je heel veel sterkte en beterschap!
Contact opnemen

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken