Wedstrijdverslag C1

Afgelopen zaterdag was onze eerste uitwedstrijd dit seizoen tegen jokers VC in Maastricht. We probeerden energiekvol te spelen en niet te slapjes zoals de vorige wedstrijd.
De eerste set hebben we royaal gewonnen met 25-15. De set verliep snel. Er werden tactische ballen gespeeld. De tweede set lieten we ons niet uit het veld slaan door de nogal luidruchtige coach en hebben we de set binnen gesleept met 25-20. Set 3 hebben we verloren. Het ging eerst gelijk op maar daarna sloegen we veel ballen uit. Onze verdediging liep ook minder goed. Het was een spannende set. We hebben verloren met 22-25.
De laatste set was juist het tegenovergestelde van de derde set. De service en aanval was sterk. Deze set ging dus ook snel voorbij. En hebben we gewonnen met 16-25. We zijn allemaal trots op deze overwinning van 3-1.